0 oy
451 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar yakinimin 14 aylık bebeği var boşanacak kendi çocuğuyla yatili hasta bakıcılığı yapabilir mi hem kalacak yer hem bebeği küçük hemde çalışmak istiyor kabul ederler mi Allah kimseyi darda komasin onada yardım etsin inşallah kendi ayakları üzerinde durabilir:(

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Araştırsin olur belki bazen yaşlı kadınlar alıyor öyle bakıcı allah yardım etsin
tarafından
Hmm gordunmu hiç canim
tarafından
Yok kuzum ama bizim burda bi bayan vardı bekardi istanbul da bi kadının yanına gitti ona bakıyordu baya da zenginmiş kadın. Herseyini ona bırakmıştı
-Reklam-
0 oy
(2,078 puan) tarafından
Bırakmazlar canım gün içinde bebeğine zaman ayırması gerekecek, hastanın bşr ihtiyacı olursa o an bebeğinde olursa olmaz yanı kabul etmezler 
0 oy
tarafından
Yok kabul etmezler canım 
0 oy
tarafından

Herkes kabul etmez ama durumunu anlatip sorsun sansini denesin

0 oy
(1,635 puan) tarafından
Pek sanmıyorum çocuklu yaşlı bakımına kabul edeceklerini. Biz genç yaşımızda çocuk sesine tahammül edemezken yaşlılar hiç edemez bence. Ama araştırmakla bişey kaybetmez. Belki iyi insanlara denk gelir ve kabul ederler belli olmaz 
0 oy
tarafından
Iyice araştırsın belki bulur hani kimsesiz yaşlı kadınlar yada amcalar oluyor yaa birine denk gelirse olur aslında 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 569 göst.
0 oy
13 cevap 419 göst.
15 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 989 göst.
19 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,896 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 93 göst.
19 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Dilaraalya (32 puan) tarafından soruldu

411,713 soru

12,394,389 cevap

44,053 kullanıcı

Kategoriler

...