0 oy
717 göst.
Diğer kategorisinde (667 puan) tarafından
Kizlar balkonlari yikiyordum dedim bi banyoyu da elden gecireyim. Soguk suyla yikayinca ayaklarim  donuyor. Esim tam isimin ortasinda geldi bir suru dogal gaz faturasi gelmis zaten sen hala tasarruflu davranmiyorsun banyo sicak suyla mi yikanir diye bagirdi cagirdi kombiden sicak suyu kapatti o kadar yorgunlugumun ustune bi de bu davranisi tuz biber oldu.yani durumumuz da Allah'a sukur iyi kendimi tutamadim agladim. Geldi ozur diledi ama kirginligim gecmiyor.  

12 Cevaplar

+1 oy
(4,632 puan) tarafından
Hiçbir şey insanın sağlığı kadar önemli değil para da gelip geçici mal mülk de 
(667 puan) tarafından
Iste bunu bilmiyor babasi cok cimriymis yani oyle bi ailede yetismis yedigimiz ictigimizden kismaz ama boyle geliyorlar ona bazen
-Reklam-
0 oy
tarafından

Dogalgaz sıcak su ve ocakta yakmıyor peteklerde çok yakiyor bunu esin bilmiyor mu

(667 puan) tarafından
Bunu anlatamiyorum 500 lira,fatura gelmis ondan boyle yapiyor
tarafından
Aklı çıkmıştır :) kış yani normal erkeklerin bu tutumlu hâlleri çok komik ya ama onlar da hakli napsinlar para su gibi gidiyor..
(667 puan) tarafından
Benm zaten fazla masrafm yok ona bi zahmet o kadrcik odesin
0 oy
tarafından
Doğalgazı petek çok yakar sıcak su değil esin bunu bilmiyor galiba herkesin huyu işte ben de doğalgaz çok gelmesin diye buz gibi su ile isimi görüyorum eşim bana kızıyor sıcak suyu kullan diye 
tarafından
Benimkide oyle hava güzel oldumu petekleride kapatiyorum hamilesin birak yansin evladimizdan degerlimi der rabbim kocasi anlayissiz olanlara sabır versin
(667 puan) tarafından
Benimki tam tersi canim hep mutfakta da sicak suyu kullaniyorsun Diye laf edillyor
tarafından
Rabbim sabir versin
(667 puan) tarafından
Amin canm
0 oy
(776 puan) tarafından
Sen hasta olsan daha cok zarar eder bunu da ilet kendisine 
(667 puan) tarafından
Ben de bunu anlatamiyorum o calisiyor ya simdi batiyor her yaptgimm
(776 puan) tarafından
Gecen bnimkide oyle yaptı baska bir olaydan dedim istifa et çalışma sen cocuga bak yemek yap evi temizle camasir yika utu yap ben canim cekerse cop atarim eve para getiren benimder afiyetle bir kenarda otururum dedim sana mi sorcam istifa edip etmeyecegimi diyor yusufladi kuzu kuzu çalışıyor ben oglum olsun diye istifa ettim is bulamayacak biro değilim az kiymet bilsinler o kadar kahirlarini biz cekiyoz sende o kapattisa git ac essek gibi ödeyecek yok öle bedava durumun olmasa hadi neyse ezdirtme kendini canım
(667 puan) tarafından
Ben de oyle cocuguna bakiyorum canm calismiyorum su an izndeym en son aynisini dedim odeyeceksn dedim sen zamaninda arabaya bi ton para doktun sigaran var her.gun bi paket benm ne masrafm var sigaram yok kuafor masrafm yok kasimi bile evde kendim alirim bi sicak su goze batmamali bu kadar
0 oy
(1,240 puan) tarafından
Girsin k3ndi yikasin o soguk su ile...
(667 puan) tarafından
Aynisini dedim yikarim diyor ama yapmiyor da gecistiriyor
0 oy
tarafından
Kiz yika , bosver hasta mi olcan bu mevsimde madem oyle o gelsin soguk suyla yikasin
(667 puan) tarafından
Evet bunu dusunmuyor cok narinsn diyor
tarafından
Ne kadarlık evlsnz
(667 puan) tarafından
Iki yil cnm ccocuk da var
tarafından
Tamam sen dikat et , hatta baktin surekli  bundan  sorun cikarack o evd olmadgnda sicaj suyla yika üşütme
(667 puan) tarafından
Artik o evde olmadgnda yikiycam canm clcuk uyudugunda falan
0 oy
(632 puan) tarafından
Ya oyle seumi olur canım.bizim o kadarda imkanımız yok ama soguk suyla bisey yikasam eşim beni öldürür.ancaq sicakla yika der
(667 puan) tarafından
Biizm imkanimiz varken yapiyor canim
(632 puan) tarafından
Rabbim yardimcin olsun canim
(667 puan) tarafından
Amin canm
0 oy
(2,020 puan) tarafından
Eşinin dusuncesizligi beni bile sinirlendirdi. Ya sagliktan onemli degil hic bisey.  Tamam devir tasarruf devri de abartmasin daaa. Ayrica dogalgaz sicak suda cok yakmaz
(667 puan) tarafından
Kendi arabaya fuzuli seyler alir da gozune batmaz ama benm kullandgm sicak su gozune batar zaten yorgundm bi de soyledgi laflar iyice snrlermi bozdu
(2,020 puan) tarafından
Sikma moralini kuzum erkek iste. Bazen boyle huylari terslikleri olabiliyor.
(667 puan) tarafından
Evet canm ona geliyorlar bazen boyle
0 oy
tarafından
Patlamaya yer aramış bnce esin  yazın hep sıcak su açık 20 den fazla gelmez ki fatura  petekler yakıyor sıcak su değil onuda kaptsn ozmna 
(667 puan) tarafından
Aynen oyle canim dusunceszlik yapiyor
0 oy
(7,632 puan) tarafından
Sende duşa girdiği zaman suyu kapat devir tasarruf devri de canım 
(667 puan) tarafından
Oyle yapsam kiyameti kopartir
0 oy
tarafından
Ne kadar düşüncesiz ya senin banyoyu yikadigin  sudan ne kadar para tutar ki 
(667 puan) tarafından
Ki zaten her gun yikamiyorum
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Alt tarafı sıcak su. Yani hasta olsan bakacak 24 saat sana. Eşinin böyle çıkışması hoş olmamış umarım tekrarlamaz.
(667 puan) tarafından
Ozur diliyor ama benim sinirim gecmedi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 169 göst.
16 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Gurmeanne (722 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 112 göst.
3 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meryem19. (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 994 göst.
24 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 222 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde gamzekusdemir (359 puan) tarafından soruldu

414,187 soru

12,465,228 cevap

46,876 kullanıcı

Kategoriler

...