0 oy
805 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Taşınıyor diye beni hep çağırıyor ev toplamaya demiştim 7 aylık ya prenses Hanım zaten hiçbirşey yapmaz tüm işini başkaları yapar, ayrıca bende 3 aylık hamileyim vallaha gitmicem beni saf buluyorlar kendimi kullandırmam yaşım 21 ya herşeye koşarım sanıyor, ben taşınırken tek başıma 1 yaşında oğlumla birlikte topladım evimi kimse yoktu, kendinin yaşı 34 toplasın uğraşamam ;)

14 Cevaplar

0 oy
tarafından

Aynen bırak kendi toplasın eli ayağı yokmu seni bu halinle yoruyor 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Tasiniyomus zaten kurtuldun iste :D

0 oy
(5,517 puan) tarafından
Dillin yokmu canim senin konussana gelmicem de hamileyim de az yede usak tut kendine de 

Bir gudersik iki gidersin 3 gidersinde seyini cikardilar
tarafından
Mesosummm ozledim seni❣☺️
0 oy
(452 puan) tarafından
seni niye çağırıyor uşağı mısın kendini beğenmiş hadsiz bırak kendi toplasın seni bu halde iken onun sana yardım etmesi gerekiyor senden yarım bekliyor  seni yoruyor bu halde 
tarafından
Maalesef ki insanlar öyle, herkes sadece kendini düşünüyor
0 oy
(1,093 puan) tarafından
Aynen öyle o hamileyse sende 3aylıksın hamileliğin ilk üc ve son ücü tehlikelidir yorma kendini
tarafından
Bide mesaj atmış gelde mutfağı toplayalım diyor, yok dedim eşim var gelemem dedim
(1,093 puan) tarafından
Olduuuu gel tatlı yaptım diyor mu hic bir daha derse bir günde gelde kek yaptım de yaz
0 oy
tarafından
Valla iyi komşuymuşsun kiz sen ☺ 
tarafından
Kız öyle 1 gittim 2 gittim ama yeter daaa :) gel mutfağı toplayalım dedi yok dedim eşim evde dedim
tarafından
Boşver kiz sana mı kalmis ben hamileyim bayramdan sonra taşınacağım kimseden bir şey istemem yaparım yavaş yavaş
tarafından
Ben tek başıma topladım, tek başıma da geldim evi düzdüm, annem hasta, kaynanam hasta temizledim tertemiz oldu ev geldim düzdüm 49 kilo halimle bide :)
tarafından
Bazıları çok seviyor isini ona buna yaptırmayı
0 oy
tarafından

Yaani kendine guveniyosa tasinsin bende buse bi kere hamileydim tek basimaydim diger 3 tasinmadada buse küçüktü yine tek basima topladim kimseden bisey  beklemedim 

tarafından
Giyme sana ne hizmetcisi misin
tarafından
Komşusu çok ona her saat yemek götürüp getiriyor komşuları dedim onları çağır, ben hamileyim kimse bana birşey getirmiyor kapımı çalan yok ona bakan komşuları gitsin banane :)
tarafından
Aynen yemek goturmek ne ki nasil olsa hazir yemek bi tabak koyup verecek
tarafından
Hatta dün akşama doğru gittim gel valizi tutalım kaldıralım dedi neyse hadi Sümeyra git dedim, gittim zil çaldı akşam 5 ti, alt komşu ona yemek getirdi beni gördü ya şaşırdı, utandı, kızardı, o hamile diye öyle bakıyorlar valla ben onların hiçbirşeyinde değilim çok şükür herşeyim var
tarafından
Ya tabiki kimse kimsenin biseyine muhtac degil ama iste ayrimcalik yapinca insan üzülüyo
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Mazeret uydur gitme ben de 4 aylık hamileyken taşındım kimse oralı olmadı. 
tarafından
Bende tek başıma topladım 49 kilo halimle :D o 34 yaşında ve 70,80 kilo toplayi versin bir zahmet, kızıda diyor Anne Sümeyrayı çağırma oda hamile diye, eşim evde dedim gitmedim :D başkasını çağırsın
0 oy
tarafından
Komşular bile sapıttı artık gitme ne işin var Allah Allah 
0 oy
(2,720 puan) tarafından
Gitme canm kendi yapsin yardimci tutsun sananeki kimseye kendimi kullandiramam valla enayi saniyilor insani
0 oy
tarafından
Yoruluyorum de gitme canım 
0 oy
tarafından
O ne terbiyesizlik be ne kadar samimi de olursan ol böyle seyler icin cagirilmaz üstelik sende hamilesin tuhaf yaa iyiki taşınıyomusta
tarafından
Kurtuluyorum diyebilirim, ben halılarımı kaldırdım yıkattım serdim, camları sildim temizlik yaptım kimseyi de çağırmadım tek başıma yaptım oğlumla
0 oy
(496 puan) tarafından

35 haftalık gebeyim ben genel temizlik yapıyorum ablamları bile çağırmiyorum gerçi onlarda yardıma ihtiyacın var mı diye sormuyorlar komşun seni nasıl çağırabilir hayret:(

tarafından
Bende halılarımı kaldırdım yerleri sildim evimde temizlik yapıyorum ama kimseyi çağırmıyorum, ama bu insanlar üşeniyor ve birileri yapsın istiyor
0 oy
(1,909 puan) tarafından
AA ne münasebet hamile kadına iş mi yaptirilir çıldırmış olmalı
tarafından
İşte üşengeçlerinden gitmiyorum ama canım banane
(1,909 puan) tarafından
ağrım var halim yok de gitme bacım ne gerek var az yesinde uşak tutsun kendine
tarafından
70-80 kilo sandalyeye çıkamıyormuş falan filan aman benim 2 tane çocuğum var gidemem bacım :) biri 1.5 yaşında biri karnımda
(1,909 puan) tarafından
bende 85 im her yere girip cikiyorum :D

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 469 göst.
13 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 433 göst.
22 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 410 göst.
1 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde Mucizemi Bekliyorum (835 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,081 göst.
14 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Bbttnnmm (335 puan) tarafından soruldu

411,363 soru

12,382,843 cevap

43,333 kullanıcı

Kategoriler

...