0 oy
740 göst.
Diğer kategorisinde (807 puan) tarafından

Yan binadaki komsu olacak kadın tv nin sesini öyle acıyo ki ne gecem kaldı ne gündüzüm ya. Hemen yattıgım yatagın yanında heralde tv zaten duvarlar ince ben evde tv acmıyorum onların sesi yüzünden sesleri oldugu gibi burda. Uykumdan uyandım şimdi müge anlının sesine:angry: bıktım ya duvara vursam olmuyo cama cıkamıyorum zaten kalkmam yasak diye napcam ben nasıl uyarıcam bunları bıktım usandım ya :angry:

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Oturduğun yerde tekmele duvarı belki düşer televizyonda kökten halledersn :))
(807 puan) tarafından
Vallahi en sonunda o olacakta hayırlısı :D eşime söyledim az kaldı 97 gün daha sabret kızımız gelince görürüm onları ağlıyo diye rahatsız olurlarsa o zaman ben diyecegimi biliyorum diyo :))
tarafından
Sinir bozucu bsy ya bnce şimdiden uyarın
(807 puan) tarafından
Aksam esim gidicek konusmaya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aynı dert bende de var hem üst katım hem yan taraftakiler tv değil ama nerdeyse hergün tartışıyıyorlar onları dinlemek zorunda kalıyorum benimde yatak odamın hemen dibinde sanırım oturma odaları ben duvara vuruyorum hep anlamıyorlar yoksa oturma odama gidiyorum dinlememek İçin . Anlamıyorlar ki
(807 puan) tarafından
Salonda yatıyorum ben hemen yattıgım yatagın dibinde tvleri var galiba konuşma sesleri zaten oldugu gibi evin icinde bıktım valla ya
tarafından
Valla bi yerden sonra sen uyarmaya utanıyorsun onlar yaptıklarından utanmıyor ki bizde taşınmayı düşünüyoruz da kısmet bakalım
0 oy
tarafından
Tahmin etmemiştir sesin o kadar gittiğini. Hem duvara fln vurmak ayip geliyo bana. Ilk bi kapısını çalıp söyler uyarirsi .Olmazsa vurursn duvara
(807 puan) tarafından
Vurmuyorum ki  zaten bende öyle düşünüyorum. Yan daire falan olsa doktora giderken falan kaşıyı calıp söylerim de bu yan apartman daireler dip dibe merdiven inip cıkamıyorum o yüzden cıkıp bişey diyemiyorum.
tarafından
Balkondan vsden söyleme imkanin varsa yada bi komsun gidip geliyosa onlara onlardan haber yolla canim. Olmadi esin gitsin soylesin
(807 puan) tarafından
Yok canım komsuluk cok yok burda maalesef. Eşime söylicem artık gitsin uyarsın güzel bi dille bıktım artık gercekten
0 oy
tarafından
benim alttakide oyle altta ben mi oturuorumm omu belli degill kocasi eve fazla gelmez her geldiginde kavga ederler...
(807 puan) tarafından
Aynı apartman olsa bi şekilde uyarıcam da yan binamda bunlar bıktım vallahi
0 oy
(2,064 puan) tarafından
Eşin gitsin uyarsın bence en doğrusu o 
(807 puan) tarafından
Eşimde sessizdir çok yanaşmaz ama söylicem artık uygun bi dille uyarsın
0 oy
(2,242 puan) tarafından
ilk bir yuzyuze uyarin hala yaparsa duvar kapi cam ne varsa vurun :))) valla Allah'ın hakki uctur üç kez uyardim asagi komsunun cocuklari evde voleybol oynuyolar topu tavanlarina carptiriyolar ucuncu uyarmama ondan vazgecip futbol oynamaya basladilar bu da bir gelisme heralde :))))))  yani diycegim insansa anlar yoksa gecmis olsun 
(807 puan) tarafından
Ben görebilsem söylicem de yatıyorum sürekli cama pencereye cıkamıyorum. Eşime söylicem artık uyarsın düzgün bi dille dediğin gibi insan olan anlar
(2,242 puan) tarafından
cok gecmis olsun insallah iyi olursun. aynen uyarsin bi bakalim
(807 puan) tarafından
Sağolasın canım.
0 oy
tarafından
Bizim üst kattaki manyak karı gibi niye kendini vurup yoruyorsun ki al telefonu ara polisi apartmanda ses yapmanın para cezası var gelsinler uyarsınlar bak bş daha yapıyor mu
(807 puan) tarafından
Aklıma gelmiyo değil arayayım polisi diyorum da tv icin kapıma polis gönderdiler diye şok gecirmesin kadın diyorum :) orta yaşlı insanlar ayıp kacar diye düşündüm. Eşim giderse onu bi yollicam konuşmaya söylesin eşim ameliyatlı yan odada yatıyo cok rahatsız oluyo sesten desin insan olan anlar heralde
tarafından
Valla ayıptan anlamayana ayıp edilmez bence siz bilirsiniz cnm dediğin bi gitsin eşin umarımm dikkate alırlar :)
(807 puan) tarafından
Eşime yazdım şimdi de 97 gün kaldı sabret diyo kızımız olunca görürüm ben onları diyo :DD
0 oy
(805 puan) tarafından
Benim de üst kattaki komşumun uymaması tık tık tık sabahın köründe terlikleri bitmeyen temizliği yan tarafimdakilerin tartışması ses yalıtımı yok sitede bıktım artık duvara vurmaktan da anlamıyorlar alıştım diyebilirim
(807 puan) tarafından
Burdada yalıtım yok bütün ses evin icinde
(805 puan) tarafından
Allah sabır versin valla
0 oy
(725 puan) tarafından
Sen gidemiyorsan eşin gider güzelce anlayacağı dilden uyarır
(807 puan) tarafından
Öyle yapacak aksam
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Bizim alt kattakilerde öyle son seç açıyorlar bağırarakta konuşuyorlar  hamile olmasam kalın topuklularla zıplıycm evde o derece 
0 oy
(7,126 puan) tarafından
Aynı dert bizdede var üst katta bi kadın var bide bebek bebek severken kendini kaybediyor nasıll bağıra bağıra konuşuyor hele bi ara iyice abartmisti  Nnem duvara vurdu o gün bugündür iyiyizz
0 oy
tarafından
Bizim o dert yok müstakil ev valla binaya çıkınca oda olur artık uyar canım git şöyle 
0 oy
(1,114 puan) tarafından
Valla geçenlerde aynı sorunu bende yaşadım çalışıyorum bi gün iznim var salı günü sabahın köründe son ses müzik açmış dayanamadım bi gün izinliyim zaten uyumak istiyorum uyuyamıyorum onun yüzünden mesaj attı müziğin sesini kısar mısın uyuyamıyorum diye bidaha kıstı oylelikle özür flan diledi. Komşuluk hakkı denen bişey var ayıp yani 
0 oy
tarafından
Sende son ses ac bırak birazda o dinlesin 
0 oy
(117 puan) tarafından
Canım onları şikayet edebiliyorsun :) komşu gürültü yapıyor diye senin evine cihaz koyuyorlar ses boyutunu falan ölçüuorlar eğer gerçekten gürültü varsa 3000 tl onlara ceza kesiliyor. Bir araştır istersen . Bende 4 dairelik binada oturuyorum sessiz dersin ama ****** oldukları için üst komşularım malesef evimi satmaya karar verdim ve bugün satılığa çıkardım . İnsanlarla uğraşmak çok zor ben artık yoruldum tabi ki tek taşınma nedenim onlar değil ama listemde onlarda var :/
(807 puan) tarafından
Ay yok canım uğrasamam o kadar eşim aksam gidip uyarıcak baktım olmuyo yollarım kapılarına polisi artık belki onlarda farkında değiller tv sesi o kadar rahatsız eder mi diye düşünmüyolardır bile bi eşim gitsin uygun bi dille söylesin bakalım

İlgili bir soru bulunamadı

410,474 soru

12,346,541 cevap

40,177 kullanıcı

Kategoriler

...