0 oy
733 göst.
Diğer kategorisinde (249 puan) tarafından
Taa çindeki virüs döndü dolaştı Türkiyeyi buldu Turkiyeye geldikten sonra bizi de yakalaması an meselesi :( O kadar bilim adamı var hala bir aşı bulamadılar ya şaka gibi 

19 Cevaplar

+4 oy
tarafından

Ay yeterr ya ne koronaymis ya vallaha baydı artik paylaşmayın bu postları 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Bence yeter bu kadar Corona ile ilgili paylaşım , zaten gerekli bilgileri TV alıyoruz , 

.

Burda post paylaşmak manasız ...

0 oy
(1,263 puan) tarafından
Haziran ayında inş canım 
0 oy
(253 puan) tarafından
Ayy yeter  ya cok oldu durmadan ayni sey hepimizi biliyor geldi turkiyeye dua edelim arkadaşlar tebbirimizi alalim allaha bırakalım baska yapacak birşeyimiz yok
0 oy
(1,754 puan) tarafından
Yaaaa paylasmayin su postlari valla sayfaya girmek istemiyorummm bikdimmm
0 oy
tarafından
Sizin TV de gördüğünüzü bizde goryoz sizde giryisunuz burda görüyorsunuz 50 tane post var ayni konu ile  ilgili neden tekrar etmekte ısrar ediyorsunuz anlamış deglm
0 oy
tarafından
Birinde daha mı çıktı 2. Derken henüz TV ye bakmadım
0 oy
(5,372 puan) tarafından
Bn dün bşy izledim bu korona bi filmde çıkmış önceden adı başka bşy işte simpsonlar diye bi çizgi filmde fln anlatılmış diyoduadamlar bilerek yapılmış yani tam izleyemedim çocuktan ama
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Olecegimiz varsa aynı saatte aynı yerde farklı sebepten de öleceğiz bu kadar abartmayın ya canı veren Allah alan da Allah olacak.
0 oy
(12,272 puan) tarafından
Bend e endişe ediyorum  ama heryerde önlem  almamız  için  bilgilendirilme  var ZATEN brda sürekli paylaşmanın  bir önemi yol

Daha fazla vaka  olucak bu aşikar  
0 oy
tarafından
Iki mı oldu haberlerde mı cıktı 
0 oy
(12,562 puan) tarafından
Evet canım gördüm 
0 oy
tarafından

VALLAHA YETER ALLAH ASKINA VİRÜŞTEN KORKTUGUNUZ KADAR RABBIM DEN KORKUP IMAN ETSENIZ CENNETLIK OLACAKSINIZ LUTFEN GINA GELDİ LÜTFEN LÜTFEN 

0 oy
(5,514 puan) tarafından
O kadar tehlikeli bi vuris degil canim grip gibi
0 oy
tarafından

Niyetim kimseyi kırmak değil ama ne olur yeterin gari ben gittim geldim bugün hastaneye ve rabbimin izniyle bişey olmaz ama böyle yapmayın yaa nolur ölümde kalımda allah dan gelir 

0 oy
(1,827 puan) tarafından
Uygulamanın bu kısmı TV telefon kullanmayanlar dıyarındandan mı, el ele vermıs destek mı oluyorlar yav goruyok zaten goruyokkk kafa dagıtmaya gelıyok yok sohbetmıs burası da bilmem ne tamam sohbet de ana haber bultenı mı acmasak da postta apacık ıcerık.. bacım uzme kendini gel kafa dagıtalım asıl sozum sana degıldı kırılma sakın.. Bakmayın etmeyin diye kasanlara
0 oy
(365 puan) tarafından
Iran bulmuş aşıyı 3 haftaya kadar piyasaya sürülecek diyolar 
0 oy
tarafından
Yiterrrrrrr yaahuuuuu
0 oy
tarafından
Tv bakmadim ikinci vakadami cikmiş Allah buyuktur onlemlerimizi alalim gerisi Allah'a kalmis

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 638 göst.
19 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 388 göst.
30 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,445 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 93 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Asabii (941 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 458 göst.