Bebegim heran dogdu dogacak korkusu ile bkliorum fakat hala bi isim konusunu knusamadilar ... benim istedigim isim blli fakat ben karisamazmsim byukler varmis ... amcalarina fln bi danismak gerekiyormus... bende dedim ki oyle sacmalik mi olur amcasini ne ilglendirir kayinbabama soruyorsaniz sorun filan diye knstum.. hem ben daha kendi aileme bile srmadim blki onlarin da dsundugu vardir dedim kaynanamim surati dustu hemen... sizce byle knsmakla hata mi ettim
Canm etkilemek.istemem seni ama iyi etmissin benm annemde karisiyor esim masal ismini istiyor bizimkiler yok hikaye koyun dyolar solucem esine abuk sabuk isim.koymasn dyor dini isim olsn dyor madem dini dusunuyosn isim koymakta dinen babanin hakkidir dedm yine karsyor ama elif masal olucak kizimizn ismi ben elif ismini sevyorum esim masal ikimznde gönlü kirilmasn dye boyle dusunduk aileside hic karsmadi yani sacmalik kmseye anlatamazsn ama Allah yardmcin olsn canm esin ne diyor
valla canım ben eşime dedim annesi babası olarak biz koyalım iki ismi olsun dedim. benim istemedigim isim olursa o çocuğa kendi istediğim isimle seslenirim kimse de birşey diyemez dedim. arada rest çekmek gerekiyor. kaynana kaynata tamam da amca ne alaka allah aşkına saçmalamışlar yani. isteyen doğursun koysun
Tabi ki hata etmedin cok meraklilarsa amcalar kendi çocuklarının çocuklarına isim koysun benzer durum bizde de olacak gibi duruyor bi de and içmeler var bu ismi koymazsaniz ben yokum gibisinden.. Valla zor ya su büyüklerin tribi.. Herkes kendi çocuğuna kendi ismini koysun sen ona kan veriyorsun can verip açıyla doguruyorsun bi ismini vermeye söz hakkin yok mu yani
Az bile söylemişsin
Hicte hata yapmamissin canm acik acik soyle onu karnimda tasiyan benim bütün seylerinu ben cekiyorum dogduktan sonra da ben cekecem ben ve esimin arasında ortak isim koyacaz de ben kaynanama aynen oyle dedim sustu kaldi
1,490,129 soru
24,353,692 cevap
346,618 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın