Bilmem buraya kaçıncı yazışım. Hastalıklarım sağlık sorunlarım hiç bitmiyor artık bittim tükendim. Çok güçsüzüm...astım ve durmus hidrosefali var bende.polijistik overde var di 1yiljn sonunda tedaviyle hamile kaldım dünyalar benim oldu ama gelin görün ki yine problemlerim bitmiyo .23+2 olduk artık göbeğim çıktı 2 kilo aldım zaten 70 kiloydum boyum kisa ve göbekten kiloluyum.nefes almakta çok zorlaniyorum artık dayanamdim göğüs doktoru ilaç verdi nefes acıcı. Geçen gün yaşadığım olayı önceki postta gören vardır belki bebegin kalbine detaylı bakıcak ti doktor tok karna olması gerekiyodu ben tok olunca daha zor nefes alıyorum.ve aslaaa ac tok sırt üstüne yatamıyorum. Uzanmamla nefesimin gitmesi bir oldu o.bikac dakika ölüm gibiydi ..şükür ediyorum şuana kadar bebeğimde biseu çıkmadı her şey yolunda ama.doguma az kaldı haziran sonu temmuz başı doğum. Öleceğimi hissediyorum hatta vasiyet yazmayı düşünüyorum.ailem ve eşim için. Bu vasiyeti 1 2 ay önceden komşuma vericem illa duyar bilir annemlere versin ..normal doğuramam sırt üstü uzanmayı bırak nefes alamıyorum..ki o baskıyla hayatta yapamam.sezeryan desem belden yapsalar hidrosefali var omurilikle bağlantılı yine sorun çıkar .tümden bayıltsalar bu seferde ayılamam diye düşünüyorum. Bünyem çok zayıf hastalıklarım çok .hayatım hep.igne ilaç hastaneler de geçti ben artık çok yoruldum.esim tam olarak bilmiyo rahatsızlığımı. Işte diyorum soyle güçsüzüm böyle oda moral veriyo sen güçlü bi kadınsın yok diyorum sen hissetmiyosun ama ben hissediyorum sen güçlüsün vs dio .ben tükenmiş hissediyorum .hiç bi zaman normal insan gibi olamadim ..bebeğime kavuşamadan annelik yapamadan ...bebegim yasarsa ben ölünce oda ailemde eşim de yarim kalıcak
Onlara her ihtimale karşı vasiyet bırakmak istiyorum ama öyle bisey olsunki okuyunca üzüntüleri az da olsa hafiflesin:((