42 qündür esim askerde. Uniw mezunu olduqu icin yedek subay olarak qitti. 12 ayin sonunda askeriye kalma sansi var ve askerde kalmak istiyor tabi biraz tefarruatlari falan var ama oralari anlatmicam...
Esim kalmak istiyor benim fikrimi bile sormuyor 4aylik oqlum war oqlum babasini qormeden buyuyecek beni hic tanimadiqim sehirde yapayanliz birakip kendi hayalinin pesinden qidior bana da lutfen kostek deqil destek ol yanimda ol dior. Beni we oqlumu coktan qozden cikarmis sen oqlani büyüt ben watan bekcisi olucam dior. Tabi asker olmasi qurur werici fakat sartlari qereqi beni yanina alamiyor bunuda hic sorun etmiyor. Sanki ben oqlu yokmu qibi tek basina yasiyor plan yapuor. Kalma dediqimde kiziyor telefonu suratima kapatior.
Esim askere qitmeden once bana we oqluma cok baqliydi isten 10dakika qec qeldiqinde ble cok ozledim diordu simdi yillarca surecek ayrilik soz konusu ama umurunda deql. Hicmi beni ozlemiceksin cocuqunu ozlemiceksin diorum ozlicem dior ama bni anla dior.. Yinede herseye raqmn kalma dersen kalmam ama sunuda bilki hayallerime mani oluyorsun haytimn qeri kalan kismini mutsuz bi sekilde qecircem diyor
Ne yapacqimi ne diceqimi sasrmis durumdayim. Kalma desem her olayda her durumda surekli beni suclayan bi kocam olucak kal desem hayatim ewlilik awuclarimda qidior.. Sunu biliyorumki esimle artik eskisi qibi hicbirzamn olamicaz. Gitse ben kalsa o mutsuz olucak.. Bi yandanda kiziorum beni oqlumu nasl qozden bi anda cikarabildi. Biz cok zor sartlarda ewlendik her zorluqu astik ama bunu asamiyoruzz...