Şimdi arkadaşlar benim 4 tane görümden var hepsiyle iyi anlaşırım kayinvalidem ben tanımadım (rahmetli oldu) şimdi görümceyim biri sehir disinda oturuyor bende dedim ki abla sen bana bak dedim doğumda dedim oda olur dedi şimdi acil buraya geldiler 2gunlugune ama tekrar gidecekler bugünde hep birlikte gittik yanına kanımla eltim geldi eltim hamile olduğu mu duyduğu günden beri bana düşman sürat aşıyor benimde babanın kızı değil sürekli alttan alçak benim yasimda kızı var bide kıskanç biraz ben hamile halimle hastanede kendini bekledim ayıptır söylemesi tuvalete kadar götürdüm ben hasta oldum geçmiş olsun demedi neyse kaynım diyorki bacım sana bakamaz benim bana kim bakacak annem benim babam kanser hastası tedavi görüyor annemden başka kimsenin bakmasını istemiyor bide yaşlı olunca çok zor bakımı kocamda teaş olmaya gidecekti bende canım önünü biraz daha kısa kestir dedim cabuk uzuyor oda kötü duruyor dedim sanane nasıl kestiğinde kestirir seni ne ilgilendirir koca benim kocam dedim benim gözüm görüyor benden başka kime güzel görünecek dedim benim kadim karısın bırakırım babasının evine dedi bende ozaman seni karı seni pek tınlamıyor dedim neyse bu defa görümcemin kocasını çok severim abim gibi abi dedim şimdi giderseniz geri nezaman gelirsiniz dedim bu defa da mercimek fasulye dönüyor dönüyor aynı lafı söylüyor dedi hiç seslenmedim kocam geldi çok güzel olmuşsun dedim karıdan dinliyor dedi kocama bende ya sabır ya sabır dedim eltimle kaybından nefret eder hale geldim bisey diyorum banayım evindeki vardı sen ne biliyorsun konuşma süs kendine birşey dediğim.yok zaten birşey dahi beklemiyorum aynı zamanda doğru düzgün işi yoktur benim kocamla yarış yapıyor para hesabı yapıyor paranız yoksa yok söyleyin getireyim şöyle bende ver para dedim yok dedim bozuk yok dedi havadan havadan konuşuyor vurcam birgün nezaman bilmiyorum