Çok isterdim hamileliğimde güzel fotoğraflar çektirsem, bebeğim ilk doğduğu anda fotolar çektirsek falan ama yapamıyoruz maalesef halbuki en güzel anı olurdu bize ...Artık albüm alıp telefondan çektiğim kadarıyla albüm yapacağım inşallah.
Bende cook heves ettim hamilyken sahilde resm cektrsem dogumda cektrsem be snrSi die ama malesf hayalde kaldi hersy cok pahali fotografciyla anlasaym ddm tek dogm icn 500 lira istedi ve verecegide 20 resm sadece birde video
Ben şahsen dogum aninda falan bebegin fotografinin cekilmesine hatta dogum ekibinden baska birinin daha (fotografcinin) dogumhanede bulunmasina karsiyim. Gerekli olmadigini dusunuyorum dunyaya geldigi anda cocugu fotograflamak bence yanlis. Dogumdan sonra biraz dinlenip odada guzelce giyinip bebeginle ve eşinle çekilirsiniz işte cok guzel hatira kalir hem daha hos goruntuler ortaya cikar
Kuzum hiç üzme kendini pek bir şey kaçırmıyorsun bence. Ben görmüştüm 1-2 albüm çok yapmacık pozlar vardı onun yerine sevdiklerinin seni ve eşini çektiği doğal fotoğraflar daha güzel ve anlamlı olabilir diye düşünüyorum
Bana da esim dedi fotograf cektircez kiyafet al kndine gittim aldim fotografci arkadasiydi kusmusler kaldi oyle hic guzl fotograflarim yok hatta kilo aldim yuzumde lekeler oldu etti diye kndim de cekmedim toplasan 20 fotograf yoktur 9 ay boyunca ama smdi cocugumun her halinin fotografini cekiyorum
Bende oğlum için yenidoğan çekimi yaptırmak istiyorum ama babamız ben oğlumu iki büklüm yaptırmam dedi hâlâ ikna aşamasındayız :)
Üzülme hiç canım benim bizim küçüklüğümüzde ne güzel albüm varmış kordon kesme yeni adet :)) sağlıkla gelsinlerde kendin cekersin
Devlet hastanesi alıyor mu ki fotocu
Benim düğün kına nişan hiç bir fotoğrafım düzgün olmadı:( albüm yapılmadı aklı başında fotomuz yok hepsi flaş da.. çocuklarımin fotosunu düşünemedim bile
Hanımlar bende evde kendim cekıyorum.hamılelıgım ın her 5.haftasında bir aynı renk kıyafetle aynı pozda resim cekıyorum. Her resimde başka bir vücut tıpim var karnımın büyüme halı kilo alma halim ayrıntılı şekilde.haftaya inşallah 35.haftanın resmini cekecem.doğumdan sonra çıkartacam onları
Bazen imkanlar olaylar el vermiyor napalm. Bende öyle yapcm. Telefonum çok güzel çekiyor bir elbise giyerim sade deniz kenarında güzel yerler var Rize de öyle cekilip albüm yapcm
1,492,739 soru
24,390,716 cevap
349,279 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın