0 oy
296 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (451 puan) tarafından
Hiç mevlüt yapmak istemiyorum ama kaynanam inatla haftaya yapıcam diyo, dünyadan haberi mi yok nedir

16 Cevaplar

0 oy
(5,328 puan) tarafından
Gelen geçen bebişi sevmek isteyecek bence zamanı değil eşinle konuş bu durumu 
-Reklam-
0 oy
(859 puan) tarafından
Gelen olurmu ki kuzum hani hapsaniz bile gelen olmasa size yazık olucak okadar masraf 
(1,657 puan) tarafından
Gelen olup olmaması degıl sorun corona diye bı vırus kol geziyor bil em bılıyo musun ama
0 oy
(12,941 puan) tarafından
Benim ablamda yapicaktı bu ay sonu ama eniştem izin vermedi canım iptal ettiler. Ama arkadasim yapti valla dün
0 oy
(558 puan) tarafından
Ben yapicaktim vazgectim canim yapmicaz evden cikmayi dusunmuorum ki mevlut hic yapmam 
0 oy
(148 puan) tarafından
Valla bende aynı dertteyim pek yapmayı düşünmüyorum ama kaynanam cok ısrar ediyor off bende cok ikilemde kaldım
0 oy
(1,657 puan) tarafından
Neden bu kadar mudahıller hayatlarını anlamıyorum.. Asla da yapma 
0 oy
tarafından
Yapma ya hayır Bi sürü insan gelecek herkes çocuğa yanaşacak edecek sonra yapsın oda başka zaman olsa kuran yapmak istemezler 
0 oy
tarafından
Yapma canim bi gecsin su donem yaza yapin Allah korusun 
0 oy
tarafından

Su durumda yapilmasa daha iyi 

0 oy
(266 puan) tarafından
Benim kaynanam dün gün yaptı
0 oy
(3,078 puan) tarafından
Bende yapacaktım ama vazgeçtim canım dışarı bile çıkmayacağım ortalık düzelene kadar ne olur ne olmaz  hiç bişi bebegimden önemli değil eşinle konuş yaptirmasin 
0 oy
tarafından
Bence yapma esinle konuş ya da kendin şöyle virüs var bebeği sevecekler diye kabul etmee
0 oy
tarafından
Benimde kızımın 1 ay sonra doğum günü var :/ hazırlıklara başladım ama kararsızım yapsam mı yapmasam mı diye daha 
(1,657 puan) tarafından
Kalabalık degılde aileler falan olursa sorun olmaz bence dunya'm yani seni anlayacak kisiler olsun sadece az oz ellerini yıka maçlarını kolonya falan teklif edersın
tarafından
Yaaa öylem mi dersin :)) ☺️☺️
Bakalım 1 aya daha neler yaşıcaz ona göre şey edicem
(1,657 puan) tarafından
Bence oyle sonucta o insanları goruyo zaten ailen gorusmedeb olmuyo yanı temizlıge dikkat edilirse bısı olmaz bı ay var hem daha o zaman kdar ohoo
0 oy
tarafından

Ya bu dönemde ne mevlütü, gelenler hasta olabilir, bebeği sevmek isterler, sana bulaşır bebeğe bulaşır, şimdi zamanı mı mevlutun, daha sonra yapilabilir:ermm: ısrarla hayır de, illa yapcaksa da snein ve bebegn olmadığı yerde yapsn

0 oy
(2,569 puan) tarafından
Hayır canım bu hafta yapıcaktım ama maalesef yapmayı düşünmüyorum o kadar insanı eve almak mantıksız geliyor şu durumda

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 84 göst.
0 oy
1 cevap 47 göst.
0 oy
9 cevap 154 göst.
0 oy
5 cevap 175 göst.
16 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysenur5561 (279 puan) tarafından soruldu

411,820 soru

12,397,509 cevap

44,269 kullanıcı

Kategoriler

...