0 oy
327 göst.
Diğer kategorisinde (230 puan) tarafından
Daha önceki postlarımda da yazmıştım eşimin ailesi hiç bişeyimizde yanımızda olmadı doğum yaptım el gibi kac gün sonra görmeye geldiler en son gördüklerinde 5 aylıktı şimdi 9 aylık bebeğim. Ev tasıdık naptınız bişey e ihtiyacınız var mı diye aramadılar babası para istemeye aradı işi düşünce arıyo hep zaten. Hep Bi bahane ev tasırken herkes hasta oluyor şimdi yerleştim ettim gelmeye niyetimiz var dio kaynanam. Neymiş okullar da tatilken gelelim diyoruz dio Bi de. Bende süt izni kullanıyorum bize de 12 gün idari izin verdiler onu duymus anlamıyor lar ki bu izin gezmek dolaşmak için verilmemiş evde oturun diye verilmiş küçük bebeğim var bide geldi mi 16 kişi birden geliyo düşündükçe sinirleniyorum cocuk lar Bi de Bi yaramaz ortalıgı birbirine katıyo lar

Uzun oldu biraz kusura bakmayın 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Baska şehirde mi onlar 

(230 puan) tarafından
2 saat uzaktalar
tarafından
Yatıya  mi kalırlar yoksa aksam giderler mi
(230 puan) tarafından
Yatıya kalıyorlar canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kabul  etme canim uygun bi dille çevir.bide şöyle bi durum var ne güzel arada bi geliyolarmis kaynananin az geleni makbul zaten boşver el gibi gelsin el gibi gitsin 
(230 puan) tarafından
Yardıma gelin deyince gelmiyorlar işler bitince gelcez diyolar ona sinir oluyorum ya
tarafından
Valla aynı durumdayım karnim burnumda ciktim ablalarım halletti herşeyimi şimdi gelip gitme bekliyor millet
0 oy
(3,233 puan) tarafından

Kiz sevinsene bunu mu dert edindin keske benimkiler de oyle olsa raziyim 

Esimle bi kuru ekmek yerim ama mutlu huzurlu tek.basima olurum sırt sırta verdiniz mi kimseye gerek yok 

Bosver gelsinler geçici zaten 
(230 puan) tarafından
Gelmio DİE demiyom ki canım ya iş varken arayıp soran yok sonra ev görmeye gelcez diyo lar ona sinir oluyorum
0 oy
tarafından

16 kişi mi dedin :ermm:

(230 puan) tarafından
Aynen 5 kardeşler eşler coluk çocuk toplam 16 kişi yapıo.
tarafından
Yuh artık canım senin ev dugun salonumu nasıl agırlıycan boşversene musaıt degiliz de geç
(230 puan) tarafından
Eşim gelin dio yardım etmeye gelince de etmio ona da küstüm zaten
0 oy
(7,935 puan) tarafından
16 kişi mi o ha el insaf hepsi birkerede gelmek zorunda mı
(230 puan) tarafından
Vala şimdiye kadar hepsi 1 kere de geldi :) gecen ramazan hamileydim iftara cagırdı eşim kayınvalidem aradı kızım ugrasma diye dedim erken gelin yardım edersiniz geldiler erkenden beraber yaptık
(7,935 puan) tarafından
Yardım ediyorlarsa iyi valla o kadar kişiyi ağırlamak zor olur
0 oy
(859 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun kuzum yaa 

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 340 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Yeni bir hayat (5 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 142 göst.
6 Eylül 2024 Aile kategorisinde Vedat45& (34 puan) tarafından soruldu