0 oy
316 göst.
Diğer kategorisinde (2,589 puan) tarafından
Kızlar normal dogum yapıcam insallah.. Ama bazı postları gördüm normal dogum sonrası vücudumuz bozuldu felan yazmıs lar.  Özel bölgede aynı sekilde .. Normal dogum yapıp vücudu eskisi gibi olan var mı ... Korktum da azıcık 

17 Cevaplar

0 oy
tarafından
Herkesin yapısı vücudu farklıdır canım herkes aynı değil sonuçta 
(2,589 puan) tarafından
Dogru diyosun kuzum haklısın
-Reklam-
0 oy
(122,433 puan) tarafından
Ben 36 gub once normal dogurdum vicudum ozel bolgem ayni eskiye dondu sukur hatta eski kilomdan 3 kilo daha zayifim suan sadece gobegimde azicik bi catlagim var azicik ama
(2,589 puan) tarafından
Sevindim kuzum ya darısı basıma
0 oy
tarafından
Canm o vucutdan vucuda deyişiyor bazılarında hiç skntı olmuyo kafana takma
(2,589 puan) tarafından
Ay insallah canım cok saol
0 oy
(16,216 puan) tarafından
Normal doğurdum vücudum aynı bişey yok 
(2,589 puan) tarafından
İnsallah bende de bişi olmaz kuzum ya
0 oy
tarafından
1 Ay önce doğum yaptım doğumdan önceki halimden daha fitim şu an 49 kiloyla hamile kalmıştım zaten bence bozmuyor aksine vücut daha çabuk toparlıyor kendini 
(2,589 puan) tarafından
Özel bölgede bi sorun oldu mu kuzucum
tarafından
Olmadi canım dikişsiz doğum yaptım bi de belki Onun da etkisi olmuştur
(2,589 puan) tarafından
İnsallah bende de sorun olmaz canım
tarafından
Inşallah:)
0 oy
(609 puan) tarafından

Illa ki bi degisim oluyor sonucta vajinan 10 cm aciliyor ama cok da bi fark olmuyor suan ben sorun yasamiyorum gorunus olarak da 3 tane dikisim var onlar da cok belli olmuyor. Onun haricinde basurum oldu benim cunku normal dogum sirasinda var gucunle ıkınman gerekiyor ki bebege zarar vermeden bir an once dogum gerceklessin o sirada bende basur olustu onlarda 1 aya kadar sislikleri gitti ama hala kabizlik olursa ıkınma sirasinda sisiyor sonra hemen toplaniyor burasi biraz acik oldu ama kusura bakma ayrintili anlatayim diye şey ettim :D bunlar haricinde cok da bi fark olmuyor ama tabi kisiden kisiye de degisir acikcasi bazilari dikissiz bile dogum yapabiliyor

(2,589 puan) tarafından
Cok saol canım umarım dikişsiz olur benim de dogumum :))) bendr önceden vardı o basur seysi sorun yok :)
(249 puan) tarafından
Üff sorma ya o basur felaket bisey ben neler çektim doğumda çekmediğim ağrıları doğumdan sonra tuvalete gittiğim zamanlar çektim bide insanlar defalarca normal doğum nasıl yapıyorlar ki anlamıyorum iyice beter olur oralar
(609 puan) tarafından
Dogumdan sonra kabiz olmayayim diye hic kati gida yemedim nerdeyse 1 hafta gercekten normal dogumun en zor kismindan biriydi benim icin de
0 oy
tarafından
Fizigim ve vucudum bozulmadı ama aşagı taraf geniş kaldı bu bir gercek kimileri eskiye döndü dıyor ama benim dönmedi atılan dikişin iyi olması ile alakalı sanırım 
(2,589 puan) tarafından
Devlette mi dogum yaptın canım onlar pek ilgilenmiyor ya
tarafından
İkisini de devlette yaptım ama benim yorumum kafanı karıştırmasın eskiye döndü dıyen de çok var
(2,589 puan) tarafından
Evet canım umarım benimde sorunsuz olur
0 oy
tarafından
Normal doğum yaptım eski kilondayım sezeryan olsaydım şişersin 
0 oy
tarafından

Ben vucudum eskisinden daha da guzel bence:D

(2,589 puan) tarafından
Hmm hahah sevindim valla darısı başıma
0 oy
(13 puan) tarafından
malesef canım bozuluyor of:(özellikle orasi
0 oy
tarafından
normal yaptim ozel bolgede pek bi fark gormedim 

vucudumda degisiklikler olmadi sadece doğumdan sonra korse takmadigim icin az göbeğim var onun içinde spora baslicam
(2,589 puan) tarafından
Anladım canım saol :)
0 oy
tarafından
Cok abartiyorlar ya vucudun bozulur bilmem ne olur anne oluyoruz sonucta sanki hep bu vucutlami kalicaz 
0 oy
(557 puan) tarafından

4 ay once dogum yaptim canim 25 kilo aldim hamileligimde 85 kilo oldum simdi eski kiloma geri döndüm gobegimde az bisi catlagim var ozel bolgemde de bi degisklik yok :) iyi ki normal dogum yapmisim diyorum ki benm dogumum cok zor gecmesine ragmen diyorum bunu :)

0 oy
tarafından
Bilmem ki canım bende 2 normal doğum yaptık gayet iyi bisey yok yani vücuttan vücuda göre ama sezeryana göre bence daha çabuk topluyor vücut kendini 
(2,589 puan) tarafından
Umarım canım öylr olur
0 oy
tarafından
Dikisim çöktü safece hamile kalmadan önceki kilomdan 3 kilo eksiğim hatta :) sadece vajina da biraz bolluk var gibi hissediyorum onu da toplatmayi düşünüyorum 
(2,589 puan) tarafından
Kegel egzersizleri iyi geliyormus canım
0 oy
(1,303 puan) tarafından
Canım o kisiye göre degisir ben 2 normal 1sezaryen oldum normal dogumda bozulur vucud diyolar inan bende hic bir degisiklik olmadi sezaryende karın bolgem cok fazla deforme oldu :(
(2,589 puan) tarafından
Dimi canım cogu yorum öyle zaten umarım bende bi sorun olmaz normal sonrası zaten bi dıs gebelik yasadım izi hala duruyo :(

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 50 göst.
27 Nisan 2023 Diğer kategorisinde duygudemirbag47 (504 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 199 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Asabii (455 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 105 göst.
18 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Damla berna (2,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 126 göst.

403,869 soru

12,099,239 cevap

36,409 kullanıcı

...