25 yasinda nisanlandim nişanimda canimdan cok cok sevdigim kayin validemin o günden sonra 4ncu evre akciger kanser oldugunu ögrendik.. okadar iyi birisiki hic bir kere bana zorluk cikartmadi birak zorlug evinde bulasigini bile yikatmadi.. nisanim sonrasi gizlice imam nikahi kiydik cunku ailem istemiordu hemen nikah kiymamizi bizde cagre bulamayip yinede kiydik cunku seytanin herzaman yanimizda oldugunu bildigimiz icin. Nişanimdan 5ay sonra ögrendimki hamileyim buna eşim cok sevinmisti esimin aileside öyle hele kayinvalidem okadar mutluyduki kendi rahatsizligini unuttu sanki.. gelelim dugunume 12nci ayda olucakti dugunum ama 10ncu aya aldik kaynanam gitikce daha fazla rahatsizlasiordu gelinlik vs vs hersey alindi 200 kisilik salon tutup borcsuz dertsiz dugun yaprik ama buna ne annem ne babam karsi cikti karsi cikan ailenin dis kapisindaki amcam ve halamlar hergun gelip olmaz olmaz diyip ailemi doldurdular oysaki esime okadar asigim onun hem annesiyle hemde dugunle dert etmesi okadar zoruma gittiki hic borc almadan dugunu nisanimi yapti her istedigimi aldi gunde 3 işe giderek yapti dugunumuzu ama buna amcam ve halam karsi cikip durdular. Benim kizim olsan seni vermem nolmus hepimiz ölücez herkes kanser olabilir diye imali imali konusup igrenc igrenc laflar saydilar ailemin yaninda. Dayanamadim sustum hep sustum ama eşimden asla vazgecmedim iyikide vazgecmemisim annem ve babam esimi cok seviyolar cok sukur dugunum oldu bitti huzurlu mutlu bir yuvam var rabbimin sayesinde.
Her serde bir hayir var derler ya gercekten öyle 12nci ayda tarih aldigimiz dugun gunu babaannemin ölüm gunu oldu. Cok garip degilmi? Ben bile hala inanamiorum... size diyecegim Asla 3ncu kisileri iliskinize sokmayin şeytani bile. Simdi arami bozmaya calisan halam ve amcam ne annemlerin yanindalar nede beni görunce selam veriolar seytan gercekten insanlarla beraber.