Kizlar bu platformda fark ettim de bazı üyeler hep burada yeni ben her girdimde fark ediyorum. Postlara verilen cevaplardan falan ne bilim ya bu kadar boş zamanı nasıl buluyorlar girenler nasil boş zaman buluyorlar söylesinler de bizde istifade edek
Valla ben aksama dogru giriyom isim bitmis oluyo zaten elimin altinda bebek falanda yok arti gurbette tekim canım sıkılıyo
Ben şahsen hep burdayım oğlumu emziriyorum yere koyuyorum oynuyor kendince sonra iş konusunda akşamdan her şeyi bitiriyorum sadece yemek kalıyor oda eşim geldiği zmn çocuğu ona veriyorum hem yemek hem bura çokta güzel idare ediyorum her şeyi
Ben kızımı emzirirken uyuturken onunla oynarken yemek yaparken temizlik yaparken tel elimle giriyorum öbür elimle işlerimi yapıyorum
Ben sabahtan akşama kadar burdayım bide 11gunluk bebeğim var ev iş yemek hepsine yetisiyorum
Ben hamileyim ve evdeyim Tv de bişey yok buralarda geziyorum yardımcı olabilecegim bişey var mı diye
Ben anlatayim mesela sabah kahvaltı yapıyorum kocam akşama yemeğe geliyor gün içinde boşum ev temizliği falan olunca girmiyorum bebiş de yok takıliyorum öyle
1,495,032 soru
24,424,179 cevap
351,774 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın