0 oy
437 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

image

dün gece acilde alınan  kan tahlillerim doktor doğru dürüst bakmadı bile bugün özel hastaneye kendi doktoruma gittim bana sonuçlarım ıyi olmadığını karaciğer bezlerinde enzim fazla olduğunu tehlikeli olduğunu söyledi bebek anne karnında ölebilirmiş bile  mutlaka kontrol etmemiz lazımmış tekrar tahlil istedi ama orda pahalı olacağı için şehir hastanesinde yaptirmami önerdi Allah razı olsun çok severim doktorumu paranın peşinde olan biri değil bizim butcemizi düşünerek söyledi 

Akşam acile gittim açıklama olan kağıdı doktora gösterdim bana zaten yapıldığını söyledi bidaha niye yapalım dedi bi tahlil daha vardı orda yapmadıklarını söyledi özel polikliniğe gitmemi söyledi ama zarlar gibi konuştu resmen kavga etti benimle derdimi dinlemedi doğru dürüst inanın iki kelime ettirmedi doktor yaptırmak gerek deyip buraya yönlendirdi dedm değerler çok yüksek değil bisi olmaz dedi anlayan varsa yada aynısını yaşayan sizin değerler nasıl bilgi verirmisiniz 

Uzun oldu kusura bakmayın 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

Referans araligi 

image

-Reklam-
0 oy
(1,158 puan) tarafından
Kanda enfeksiyon var
tarafından
Evet özeldeki doktorda öyle dedi yuksekmi  yoksa korkulacak bisi yok gibimi ondanda anlarmısim csnim
0 oy
tarafından
Cnm doktor gereken şeyi.soylemistir mutlaka gördüğüm kadarı ile enfeksiyon çıkmış kanda referans araloginida çekseydin keşke 
tarafından
Özeldeki başka acilin doktoru başka konuştu neye gore hareket edeceğimi şaşırdım
tarafından
Buldum csnim atıyorum şimdi
tarafından
At bakalım
tarafından
Attim canım
0 oy
(820 puan) tarafından
Canim cok yuksek ben 60 ile hastaneye yattim 1 hafta tedavi ettiler gecmis olsun
tarafından
ALP yazan yermi 60 la yattın csnim sanada cok geçmiş olsun Rabbim evladını snaa bağışlasın inşallah
(820 puan) tarafından
Crp yazan yer canim e nabizdan degerlerimi buldum ama paylasamiyorum maalesef ya
0 oy
(820 puan) tarafından

image

bak bu sonraki gunler buldum
0 oy
(820 puan) tarafından

image

buda hastaneye yattigim degerdi ama bildigin oluyorum zannettim ben
tarafından
Benim degerler nasıl csnim ben anlamiyorum kusura bakma riski ne uzuntuden sinirden knan hicnmbidi aklımda kalmadı
(820 puan) tarafından
Yuksek iste canim benim ustelik gebesin istiyorsan kadim doguma git bir onada sor mutlaka birsey soylerler ustelik ben gebe degildim bir hafta yattim antobiyotik tedavsii uyguladilar ondan sonra 1 kez daha oldu birdaha olmadi sukur
tarafından
Anladım canım çok sağol tekrar geçmiş olsun Rabbim yararını yaratmasın
(820 puan) tarafından
Amin sagol canim sanada cok gecmis olsun ihmal etme ama
tarafından
Sagol Allah razi Yok yarın tekrar gidicem kuşkucu bi insanım ben riske atamam
0 oy
tarafından
Cnm uzağa köy kağıdı sonuç ve referans aralığı ole bir çek parça parça atınca hangisi hangisinin kafa karışıyor 
tarafından
Atıyorum canım sağol
(820 puan) tarafından
Referans araligi 0~6 canim 6 dan sonrasi yuksek yani
tarafından
Anlafim csnim cok sagol ❤
0 oy
tarafından

image

bu şekilde   

0 oy
(738 puan) tarafından
Crp yüksek kanında enfeksiyon var hadi o neyse halledilir ama Alp değerin aşırı yüksek kaç haftalık hamilesin bilmiyorum dahiliyeye gitmen lazım verdikleri ilaç değeri dusurmezse doğuma bile alinabilirsin her an çünkü bebeğin kilo alımı bir süre sonra duracak anne karnında gelismeyecek inşallah ilaçla düşer 
tarafından
27 haftalik csnkm Biz ilaçları kestik neyden olduğunu öğrenmek için sırasıyla ilaç verilecekmis kafam cok karisti napacan şaşırdım valla ilgilenip yardımcı olduğun için çok sağol ❤
(738 puan) tarafından
Fazla vitaminde buna sebep olabilir belki bundandır ya inşallah bundandır eğer vitamin fazlaligindansa hemen düzelir ilacı bırakınca
tarafından
Migde yanmasi icin ilac aliyodum bide kan degerlerim düşüktü onjn için aldım başka ilaç kullanmadım hiç derdime ortak oldunuz resmen Allah razı  olsun çok sağol
(738 puan) tarafından
Ne demek ya bende zor şeyler yaşıyorum elbet bugunlerde geçecek rabbim zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
tarafından
Amin insallah  Rabbim herkese nasip etsin ❤

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 77 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde ryaaygt (352 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 76 göst.
12 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Mavissss93 (152 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 291 göst.
0 oy