0 oy
894 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (492 puan) tarafından
8 aylık kızım var poposu çok kötü pişik oldu ne sürsem geçmiyor ne yapabilirim başına gelen oldumu kuzum.bezini actigim.gibi kaşımaya çalışıyor.:(

24 Cevaplar

0 oy
(13,621 puan) tarafından

En İyi Cevap

Canım ıslak mendilleri sıcak suda beklet sık durula öyle sil poposunu sonra tuvalet kağıdı ile tampon şeklinde kurula elocon olan merhemden mercimek tanesi kadar hamazing olandan nohut kadar elinin üzerinde karıştır bebeğine sür günde 3 defa 4 gün kullan bizim de böyle oldu sadece bu merhemler işe yaradı ahh kıyamam nasıl da acıyordur ve her bezini aldığında açık bırak biraz hava alsın kaşımaması için zıbınını çıtçıtla çok geçmiş olsun 

image

(492 puan) tarafından
Çok.tesekur ederim canım sağol
(13,621 puan) tarafından
Merhemleri miktar olarak söyledim sen 2 katı olarak sür çünkü çok dağınık Bi pişik hemen etkisini gösteriyor sabah hemen al kıyamam kuzum da rahatlasın sen sağol canım
tarafından
Yazar gecerim
Bu hamazing i pisik kremi olarak kullaniliyor mu? Gogus icin vermisti aile hekimi
(13,621 puan) tarafından
Evet canım pişik kremi olarak verdiler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oyyy kuzum kıyamam nasıl aciyordur o şimdi ek gıda verdiklerine dikkat et cnm yaramiyorsa böyle pişik yapar 
0 oy
(329 puan) tarafından
Yesil sabunla her alt degiştirme de yıka canm bide bize pişik kremi olmadı Bi tek pudrayla aylatabildj bazı bebeklere krem geliyo dye duymuştum burda cok gecmiş olsn 
0 oy
tarafından
Kıyamam nasıl olmuş öyle canım . Fotoyu sil bence ama Google a düşüyor cunku. Hamazinc krem kullanabilirisn tecrübe olanlar yazar umarım yine . 
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Canim cok kotu olmus bi doktora gotur. Hametan krem kullanmayida deneyebilirsin. Ama buresmi kaldir bebekte olsa mahremiyet canim bir de kiz cocugu ki yani bence paylasmamalisin gerci erkegide paylasmamalisin farketmez bence kaldir benim sahsi dusuncem
(492 puan) tarafından
Bende paylaşmak istemezdim.ama.caresiz kaldım.canim.:(
(1,822 puan) tarafından
Anliyorum canim da yani dinimizcede hic uyvun degil bebek bile olsa. Bebekelrin mahremiyet duygusu anne karninda baslar baskalarinin yaninda kim olursa olsun altini bile degistirmemek baska odaya gitmek lazim. Yani ben bi musluman olarak uyaririm uzerime dusen girev bu gerisi senin bilecegin birsey tabi. Bebeginde bi an once kurtulur insallah bu pisikten
(492 puan) tarafından
Allah razı olsun âmin inşallah
0 oy
(12,959 puan) tarafından
Canım bide kız bebek sen bilirsin ama kaldır bence. Burdaki herkes bayanmıki
0 oy
tarafından
Canm yalniş anlama ama foto googlede çıkıyor malum en kötü zamanda yasıyoruz resmi ya kaldır ya da orayı karala lütfen
0 oy
(329 puan) tarafından
Bide ben gece yatarken yatagı na alt acma seriyorum altınıda eski Bi bez parcaısyla bezler gbi bezliyoruö sabaha kadar öyle kalıyo tabi çiş yaparsa normş bezliyoruöm sabah kalktığımda hava altıfo için bitmiş oluyo pişigi temiz Bi pamuklu bezle bu gece yap cnm ama önce yıka inş cabuk gecer
(7,129 puan) tarafından
Annemde ogluma ayni senin yaptigin gbi yapti canim
(329 puan) tarafından
Hemen geçiyor demi canm
0 oy
(143 puan) tarafından
Kuzum hakiki kantaron yağı varsa onu sür suan benım oğlumun poposu da pişmiş zavallım Ben sürdüm şimdi normal üni pişik krem kullanıyorum  altını temizlerken de ıslak mendil ı suda yıkayıp siliyorum çünkü genelde ıslak mendil yüzünden oluyor çok şükür geçti 
0 oy
(111 puan) tarafından
Hamazinc krem iyi geliyordu kızıma sabunla yika durula güzelce kurut sür biraz yakıyor ama ben sürünce ağlıyordu üflüyordum biraz sonra bezini takıyordum sabaha birşey kalmıyordu nerdeyse 
0 oy
tarafından
Oyşş kiyamam o minik totoya bncede kaldır malum sapıklarla dolmuş burada 
0 oy
(5,910 puan) tarafından
Altini acik birakmaya calis gecene kdr arko yesil tup seklinde olani kullanabilirsin 

Ozel bolgesine girmicek sekilde dolaptaki margarinden surebilirsin 

Kantaron yagi 

Sudocrem

Travazol krem kullanabilirsin cok gecmis olsun kiyamam smdi nasil aciodur 
0 oy
(13,621 puan) tarafından
Hemen merhemlerin fotusunu çekip atıyorum yarın mutlaka al başka 
0 oy
tarafından
Hametan sudocrem iyi canim yoksa zeytin yagi sür 
0 oy
(588 puan) tarafından
Kıuamam ya bez değiştir canm belki dokunuyodur bide sudocrem al sür
0 oy
(75 puan) tarafından
Canım benim oglumunda böyleydi biz de 8 aylıgız hamazing kullandım fayda etmedi travazol geçiriyor hemen
0 oy
(52,050 puan) tarafından
oy canim nasıl kötü olmus hemen gecer insallahm resmi kaldir canim goren gormus fikrini yazmis 
0 oy
(389 puan) tarafından
Bende resmen piyasadaki tüm kremleri oğluma denemiş biri olarak söylüyorum en iyisi zeytin yağı. Hakiki yaği ocakta kızdırcaksın sonra soğuması bekleyip pamukla her seferinde sürüp bezle. Pamuk gibi popişi oluyor çocuğun. Bende ne denedim se bir bu iyi geldi 
0 oy
(4,103 puan) tarafından
Benmde bebegim bisik oldu 2 hafta knce deri kalkmşti resmen surekli yesil sabun ve suyla yikadm sonra zeytinyagu surdm gecti cnm sende oyle yap
0 oy
tarafından
Canım poposunu her gün yıka mutlaka sonra havalandir kurusun hamazinc krem var ben onu kullaniyom sürdükten sonra içine cekiyo sonra bağla bezini

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 68 göst.
13 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde melikeili (524 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 287 göst.
0 oy
3 cevap 225 göst.
7 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elisa bebek (935 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 393 göst.
3 Haziran 2020 Diğer kategorisinde enes (46 puan) tarafından soruldu

412,279 soru

12,410,989 cevap

44,838 kullanıcı

Kategoriler

...