Dün duştan ciktim cama vuruyorlar kapıyı çalıyorlar alacaklı gibi arıyorlar bı yandan 2 dk üstümü giyineyim açarım dedim sanki cenazeleri var gibi nasıl böyle 2 dk bekleyemiyorlar cam kapı kırılacak nerdeyse telefonu açmak istemedim meşgule attım kaç kere bı saniye durmadılar üstümü giyinip de açamadım o derece msj atıyorum yok yine arıyorlar en son tak etti açtım ne oldu dedim bişey oldu sandık dedi bişey olsa niye meşgule atıyım manyak karı bende çıkışı verdim duştan ciktim müsait değilim niye arayıp durursunuz 2 dkka bekleyemediniz mi msjda attım dedim neymiş msji okumayı bilmezmiş görumcem evde yokmuş keşke doğru söylese arkadan sesi geliyor herneyse kapıyı açtın mı elektrikci gelmiş dışarda kayinbabanla dedi bende yoo diyorum ya duştan ciktim üstümü bile giyinemedim 2 dk duramadiginiz için diye cikistim morali bozuldu sonra kapıyı acta sonra giyinirsin diye tamam dedim kapattım açtım kapıyı girdim içeri sonra kayınbabamla gelmişler okumuş saati kapıyı carpiyo bide sonra pencerenin önünde kayinbabam eşimi arıyor yok kapıyı açmaz telefonu açmaz sanki keyfimden açmadım bu kadar ısrara neyse şikayet etti beni kapattı eşim aradı anca yatiyon niye kapıya telefona cevap vermiyor diye beni azarlıyo onada çıkıştım dustaydim 2 dkka bekleyemediler mi diye baktı beni hiç böyle görmedi nerdeyse sesini alcatti kapattı eve gelince sordum baban seni arayıp beni mi şikayet etti diye evet dedi bende sen ne dedin dedim napayım demiş sadece başka bişi anlatmadı neyse bence kayınbabamı terslemiş bu öyle hissettim yani umarım bidaha beni bu kadar bunaltmazlar dün elektrikci muhanesiyle yaptılar ama hergun aynilar sanki elektrik saatinin numaralarını eşim yazıp gitse borcu ögrenemiycezbiraz uzun oldu kusura bakmayın dua edin lütfen benim için bu evden kurtulabileyim ya da bunlar utansinlar birazda rahat bıraksınlar beni
1,493,372 soru
24,400,295 cevap
350,089 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın