0 oy
445 göst.
Diğer kategorisinde (249 puan) tarafından
Millet parklarda çocuklarını götürmüş hava güneşli olduğu için bide yolda toplu halde yürüyen kadınlar var hiçbişey değişmemiş aynı tas aynı hamam Allah akıl fikir versin ne diyim az önce de haberde gördüm 2 kişi daha düzce de yüksek ateş ve nefes darlığından hastaneye kaldırılmış test sonucu bekleniyor keşke insanlarda duyarlı olsa böyle haberler duymasak gerçekten virüse kafa tutmaya çalışıyorlar çok üzücü 

9 Cevaplar

0 oy
(667 puan) tarafından
Sokaga çıkma yasagi ilan edilmesi lazim git gide artiyor vazilari isin ciddiyetinin farkinda degil cunku boyle onunu alamazlar
(13,618 puan) tarafından
Ölü falan yok bende baktım sen hangi kanalda duydun
(249 puan) tarafından
Google haberlerinde çıkıyor ben orda okudum ahmet çakar kendisi de doktormus o açıklamış
(13,618 puan) tarafından
Bi bakıyım canım sağol
tarafından
Ya yetkililerden duymadan inanmayın ölü var yada yok diye..sosyal medya ve internet uydurma yapabilir montaj yapabilir zaten her akşam canlı yayın yapıyor bakanlık onu dinleyin
(249 puan) tarafından
Inşallah yalan haberdir
-Reklam-
0 oy
(7,627 puan) tarafından
Neresi orası 
0 oy
tarafından

Milletce meydan okuyoruz cunkum niden biz sabahlari ciger yiyoruz korona bizden korksun :D

(2,576 puan) tarafından
Allah iyiliğini versin:))))))) çok güldüm
tarafından
Gerçekten bende hayret ediyorum  millet  gün felan yapiyo biz burun ciksrmiyoz hep onlar gibi  ciger yemedigimizden :d
(2,576 puan) tarafından
:))))))))) Allah da seni güldürsün inşallahhhhh
tarafından
Amin hepimizi ;)
0 oy
(798 puan) tarafından
Sonucu aciklanmayan cok hastavar bence. Cok gezenti Burak akkul isyan etti gormediinizmi. 96 saatr soylememisler sosyal medyadan video atinca ogrendi. Kim bilir boyle daha kac vaka var. Gercekten bazi insanlarimiz cok rahat.
0 oy
tarafından
Valla bencil düşüncesiz insanlar bunlar, başka bir şey değil. Sinir oluyorum. Birde amma abartıyorsunuz diyenlere... Allah akıl fikir versin. Kendilerinede bizlerede zararlar vaşka bir şey değil. Nasıl bunkadar sağır olabiliyorlar anlamak çok güç.. 
0 oy
(5,910 puan) tarafından
Bende pencereden bakiorum cocuklar disarda oynuor Rabbim korusun ya kimsenin umrunda degil
0 oy
tarafından
Ya farkında değiller durumun sinirim bozuluyor ya 
0 oy
(13,618 puan) tarafından
Bizi de düşünmüyor sorumsuz pis insanlar ya evde oturmak zor mu yaa zor mu 
0 oy
(2,024 puan) tarafından
Başa gelmeyince anlamazmış insan

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 1,111 göst.