0 oy
1,401 göst.
Aile kategorisinde tarafından

Kizlar hani diyorlar ya ilk gece kaldım diye nereden biliyorlar ancak o geceden sonra adete kadar bir daha ilişki olmazsa anlaşılır ilk gece de olduğu yani ilk geceden sonra bir daha adete kadar ilişki olmamış mı acaba oylemi anladılar mesela ben hangi sinde hamile kaldigimi bilmiyorum yani kafama takıldı ya :D

21 Cevaplar

+1 oy
(3,618 puan) tarafından
Benle esim kactik kaçtığımız gun imam nikahı kıyıldı birlikte olduk ailem gelip almasin die onsan sonra dugune kadar birlikte olmadik regl olmam gerekdi dugunden once olmadm düğün sitresi kactin falan onun sitresi dedik aramizda neyse düğün oldu halen olmadim 1 haftalık gelindim test yaptik silikdi dra gittik hamileymisim. 
(3,618 puan) tarafından
Haydaa kiz hakket anlatsan roman olur
(2,891 puan) tarafından
Aynen öyle:) iki hafta dil döktüm babam beni kesinlikle dinlemedi zaten aramızda cok kötü olunca anneme anlattım gitmek zorundayım diye bohcamı eşyamı aldım yükledik gittik :)
(3,618 puan) tarafından
Simdi nasil aran ailenle
(2,891 puan) tarafından
babam hayatım boyunca sevmedim zaten O da beni sevmedi hiçbir zaman çok küçük yaşlarda bile biz hiç sevmediğini hatırlıyorum birkaç gün önce 5 yılda ilk defa görüştük bu görüşme beni öyle Aman aman mutlu etmedi Annemle hiç bozulmadı zaten aramız hemen her gün arar elimden geldiği kadar ziyarete giderim
(3,618 puan) tarafından
Hadi ya uzuldum canim ama annenle aran iyimis cok şükür. Bende 6 aylik evliyken baristim cok sukur ogunden beri iyiyiz
-Reklam-
+1 oy
(7,441 puan) tarafından
Yumurtalam günü diye birşey var son adetin den sonra yumurtlama zamanları ilk evlendiği güne denk geldiyse ilk geceden olmuş oluyor 
0 oy
(3,118 puan) tarafından
Ben ne zaman hamile kaldığımi biliyorum ama :) gün hesabi yapmıştım :))
0 oy
(1,186 puan) tarafından

Ay bende merak ettim beklim şurda:D

0 oy
(161 puan) tarafından

Valla kuzum düğün ğününümün sabahı banyomu yaptım kuaföre ğittim akşamda evlendim tutmamam mümkün değildi eee birde üstüne 4 haftalık evli 4 haftalık ta hamile çıkınca ister istemez öyle düşünüyorsun:D

0 oy
(60 puan) tarafından
İlk gece denilmesinin nedeni ayında hamile kalınıyor ya cnm yani hiç bekleniliyor diğer ay adette anlasiliyor o yüzden ilk gece kalmış diyolar ama ilk gece ve yahutta ne zmn spermin tuttuğunu bilemeyiz tabikidebn de ilk ayda kaldım herkes aaaa ilk gece kalmış dediker
tarafından
Yok onlar kendilerinden emin bir şekilde ilk gece diyorlar kız :))
(60 puan) tarafından
Orasını bilemem demekki hesaplamislar dir spermden 15 gün sonra tutar ya gebelikte belli olur demekki 15 Co günde öğrenmişlerdir ilk gece demişlerdir başka da bilmiyom o ay içinde kaç defa yapıldı ne zmn tuttu bilenmez bence
0 oy
(2,770 puan) tarafından
Ben evleneli 5 yil oldu cocuk dusunmuyorduk esimin askerden geldigi gun esimin dogum gunuydu o gun dusunduk ultrasondada o tarih cikiyor 11 temmuz 2019 boylelikle anlayabildim cunki esim askerden geldikten bes alti gun sonra bir kac damla kan geldi ben adet diye dusundum hic takip etmedim 8+6 haftalik hamileydim ogrendigimde 
tarafından
Doktor son adet tarihinden hesaplıyor ilişki gününden değil cnm:))
(2,770 puan) tarafından
Ama canim benim esimin dogum gununde adet olmadim cunki iliskiye girdik daha dogrusu esim askerden geldigi gunden beri hic adet olmadim
tarafından
Canım zaten ilişkiye girdigin gibi yumurta dollenmiyor yani 1 hafta yada10 gün falan suresi var
(2,770 puan) tarafından
Valla bmiyorum biraz tuhaf geliyor sana biliorum ama gercekten hic adet olmadim sadice bir iki damla kan geldi iliskiden 5 10 gun sonra ben adet sandim ama degilmis yerlesme kanamasiymis
0 oy
(1,174 puan) tarafından
Doktora gittiğinde kaç haftalık kaç günlük olduğunu söylüyor ya ordan hesapladım ben hangi gün kaldığımı biliyorum yani. İlk gece değil ama 1.5 yıl sonra :))
tarafından
Doktor adetin başlangıç tarihinden hesaplıyor ilişki gününden değil:))
(1,174 puan) tarafından
Biliyorum o bana mesela 5 hafta 3 günlük bir gebelik diyo bende o süre içinde takvimden geri gidiyorum öyle buluyorum. Zaten yumurtlama günlerini takip ediyodum ne zaman ilişki oldu not aliyodum kesin bilgi yani doğru tarih :))
0 oy
tarafından

Benim amcamin oglu evlendi mesela 1 hafta sonra da askere gitti 1 ay sonra kizin hamile oldugunu ogrendik :D ilk gece bu bence

0 oy
(2,770 puan) tarafından
Acilmam var sancim yok hruma cok yedim merdiven in cik hergun yapiyorum bide gunluk iliskide gun asuri yaptik ama sanci yok malesef
(3,258 puan) tarafından
Yanlış yerdesin bacim :D
(2,770 puan) tarafından
Niye kiz ben bu sanciyi nasil getittircem bilmiyorum
(3,258 puan) tarafından
Başka posta yazacaktin sanirim
(2,770 puan) tarafından
Aaa pardon birisi acilmam yok demisti bende acilma var sanci yok yazdiydim yukariya dogru cevani yamisim ayni posta bidaha baska cevap yazmisim
0 oy
(3,676 puan) tarafından
Evlendiğim gün Adetim bitti. Hiç Adet olmadım. Hamile olduğumu öğrendim.
0 oy
tarafından

Yaani dogru nerden biliyolar ki :D

0 oy
(35 puan) tarafından
Valla düğün günüm temizlenip evlendim. Doktor adet dönemimi dikkata alıp hesaplayınca öyle çıkıyor ama bence o gün değil 
0 oy
(2,577 puan) tarafından
27 ocakta adetim bitti yıkandım temizlendim. 28 ocakta imam nikahım kiyildi 29 ocakta düğünümdu zaten. 14 Şubat'ta ufak lekelenmeyle acile gittim hamile olduğumu öğrendim kuzum bende
0 oy
tarafından

Çok basit, doktor bebeğin kaç haftalık kaç günlük olduğunu söylüyor hesapliyorsun bi bakıyorsun ki bahsettiği gün evlendigin gece, diğer iki gün yapmamissan mesela o gece olduğu da kesinleşiyor :ermm: benim 4. Gün:ermm:

0 oy
tarafından
Ben de hormon bozukluğu  vardı  evlenmeden  önce  ve tedavi olmam gerekiyordu  özele  gittim aylarca ve doktor  henüz  bi ilişki  yaşamadığım  için  dogrudan tedavi  edemiyordu bana evlenmemin sağlık  açısından  iyi olacağını  söyledi  ve evlendiğim  zaman daha iyi  tedavi  edebileceklerini söyledi(alttan muayene açısından)  tedaviye başladım  ve o zaman  6 aylık  nişanlıydım hormon düzelticem  derken daha da yükseldi  ve doktor bi dahaki yükselişte  kısırlığa  bile yol açabilir  ve yahut çocuğu  olsa bile engelli olabilir   dedi ondan sonra ben geldim eve psikolojim  bozuldu  ve daha doktora gitmedim. Ondam sonrasında  evlendim 8 gun oldu ben ilişki  yaşayali ve hiçbirinde  hiç bir  şekilde  korunmadim tekrar dahiliyeye ve kadın  doğuma  gittim ikisi de baktilar tüm  hormonlara sırayla  ve yüksek  olan sadece prolaktin kalmıştı. Gerisinde  hicbir sey kalmamıştı   tabi sevine  sevine eve geldim  ama doktoruma hamilelik ile  ilgili tek şey  söylemedim  sormadim zaten  adetime cok zaman vardı  eve geldim  aradan 2 gun geçti  hava değişimi  oldu bende grip  öksürük  halsizlık  baş  dönmesi  ağrısı  ne arasan vardı.  Gece yarısı  doktora  gittim  doktor  bir sürü  ilac verdi bi tane de serum  takılacak  dedi tam  çıkıyorduk  kaynanam  benim  gelinim  yeni  evli hamilelik  falan olabilir  mi  varsa bu ilaçlar  sikıntı  yapmaz  değil  mi dedi doktor da bana döndü  kaç  gün  geçti  adetin dedi  ben henüz  geçmedi  daha var dedim  doktor bakmaya gerek yok dedi sonra tekrardan  neyse bi de gebelik testi isteyelim kan ver  dedi kanımı  verdim 2 saat aradan sonra  doktora gittik  çok  iyi biriydi Allah razı olsun  gülümsedi  bana ve 1 2 haftalık  gebelik çıktı  dedi tabi  ben yerle  bir oldum  tepki bile veremedim  cok sevindim. Ve şuan  205 günlük  evli ve 205 günlük  hamileyim  Şimdi  soruyu soran arkadaşa  sesleniyorum.  Kendinden de emin biri isen tövbe  ya rabbi.  "BEN ILK GECEDEN KALMADIM DA NE ZAMAN KALDIM" ???
tarafından
Demek istiyorum ki yani o geceden sonra ilişki yasamiyorlarmi ki o gece olduğunu belirtiyorlar yani ben kimse bilemez demedim yargılamanın sadece sordum yalan soyluyorsunuz demedim yani:))
tarafından
He doğrudur  olabilir merak eder  insan ama o zamandan  belli oluyor zaten doktorlar  dollendigi zamani bile bilebiliyorlar  artik
0 oy
tarafından

Bana doktor 9 Aralık'ta hamile kalmışsın demişti, 2 Aralık'ta evlendim zaten 9 Aralık'ta da kalmışım :D benimki baya hızlı oldu 

0 oy
tarafından

Ben ilk gece çünki düğünüm olduktan 2 gün sonra adetim bitti yanı ilk gece değilse bile o 1 hafta içinde :D o yüzden ilk kızımın gününü unutmam ama ikinci kız ne zmn oldu bilmiyorum :D ultrason A göre hesapladım hep 

0 oy
(2,891 puan) tarafından
Evet ben kaybettiğim kızma ilk gece hamile kalmıştım Çünkü biz ilk geceden sonra Uzunca bir süre görüşemedik ortalama 3 ay babamın evinde kaldım nedenini anlatmym ben şimdi uzun hikaye
0 oy
tarafından

Ben ilk gün değil evlendikten 20 gün sonra hamile kaldım. Hangi gün olduğunu adım gibi biliyorum çünkü eşimin duygu sömürüsüne dayanamayıp korunmamayi kabul ettiğim tek gündü afedersin :D sonrasında yine korunmaya devam ettik ama olan oldu o gün :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 357 göst.
3 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+8 oy
24 cevap 1,083 göst.
8 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Nur343746 (8,391 puan) tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 563 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Bercestebiryuva (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 661 göst.
11 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde 06ogluna_asik (1,037 puan) tarafından soruldu

404,470 soru

12,116,857 cevap

36,462 kullanıcı

...