0 oy
912 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,145 puan) tarafından
Ben de çalışmak istiyorum bebeğim 1 yasında ama bakacak kimse yok siz nasıl bi yol buldunuz

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende surda bekliyim. Ev taksiti ödüyoruz zor oluyor ama çalışmak istiyorum eşim çocuk var kim bakacak diyor haklı da bişey diyemiyorum 
(1,145 puan) tarafından
Aynı ben. Ev taksisi felan Yok ama iyi kotu bi sigortam olsun istiyorum hem çocuğum için bi birikim tek maaşla olmuyor malesef
tarafından
Benim sigorta baslangicim var ve bir bucuk sene ödendi . Evde durmaya da alışık birisi degilim evden birkaç şey yaptım ama yeterli olmuyor. Bakıcı olsa ona da güvenemem aklım kalır yavrumda
-Reklam-
0 oy
(230 puan) tarafından
Annem bakıyor canım ama en ufak. Bişey de gidecem ben bakıcı. Bulun deyip duruyor
(4,035 puan) tarafından
Senin evinde bakıyorsa kendi evi de uzaksa annene zor olur
(230 puan) tarafından
Aynen canım canı sıkılıyor burda onu da anlıyorum kolay değil yaslı bide dizilerinden rahatsız ama torununa koyamadı ilk torun  bide kredi ödüyoruz
0 oy
tarafından

Ay bende bekliyim şuracıkta:D

0 oy
(7,435 puan) tarafından
Daha doğum yapmadım ama 3aylikken doğum iznim bitiyor yaza denk geliyor yaz tatlinde eşim bakacak zaten öğlene kadar çalışacağım sonra bı kaç ay annem gelecek bir kaç ay kayınvalidem gelecek bakıcıya veremem kimseyi tanimuyorum çünkü kendi memleketinde olsa neyse 
0 oy
(365 puan) tarafından
Bazı şirketlerin kendi bünyesinde kreşi oluyor  o tarz yerlere cv bırakabilirsin yada kreşlerde iş arayabilirsin 
0 oy
(5,107 puan) tarafından
Ben 4 gün çalışıyorum o 4 günde de sağolsun kayınvalidem bakıyor. 4 gece bizde kalıyor. 
0 oy
tarafından
Benim iki tane eltimin çocuğuna kaynanam bakıyor biri 8 biri 5 yaşında 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 272 göst.
0 oy
12 cevap 323 göst.
15 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ozgen (1,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 277 göst.
4 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ozgeceylin (83 puan) tarafından soruldu