0 oy
646 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (143 puan) tarafından
Neymiş kaynanam diğer torunu daha kırkında ayağının üstüne basıomus Bu niye basmıo neymiş onu hep kundak yapmışlar bunuda yapalım çap olmasın yahu istemio diyorum anlamıolar Bu insanlar niye böyle  

18 Cevaplar

0 oy
(776 puan) tarafından
40 gunluk bebe nasil bascak
-Reklam-
0 oy
tarafından
her çocuk farklıdır özellikleri durumları yaptıkları kimseninkiyle kıyaslamamak gerekir yaşına ayına göre gelişim geriliği yada başka sorunu olduğu hissedilse bunu da sadece işin ehli doktor bilir millete göre laf çok 
0 oy
(17,473 puan) tarafından
Ayağının üstüne basmasına bişey diyemicem ama bence kundağa alıştır. Hem rahat uyur uykusunda sıçramaz hemde daha iyi kilo alır 
0 oy
(7,127 puan) tarafından
Biraz sert bir dille uyarmani bekliyorum sanirim anlamak icin valla ben hic kundak yapmadim komsumuz dedi ki hep kucakta tasiyosun bu cocuk gelismez demisti 7.5 aylik bebegim emekliyorda tutunca adimliyorda 3. Diside var sen kimseye bakma kendi cocugunu nasil istiyorsan o sekil bak
0 oy
(6,072 puan) tarafından
Kuzum sabret bekle tek tek yeri geliyor o zmn verirsin cevaplarını 

Lüzumsuz kaynanam hep bu çocuk aç derdi geçen gün çocuğu en iyi annesi bilir dedi

Ağzıma geleni saydım milletin içinde rezil oldu 

Bi daha karışmaz 
(143 puan) tarafından
Cidden artık takmaya başladım üzülüyorum ya :-(
(6,072 puan) tarafından
Daha lohusasin benimde sütümden ettiler seni gayet iyi anlıyorum kendini toparlayınca gerçekten ağızlarına tükürürsün
(143 puan) tarafından
İnş kuzum Son 20 gün ymnle zehir oldu
(6,072 puan) tarafından
Takmamaya çalış gerçekten bebeğine de yansıyor şimdi benim oğlum ağlarken sinirleniyor ben gibi
0 oy
(54 puan) tarafından
Bi şeye karışmasalar olmaz zaten. Çocuk sağlıklı olsun gerisi önemli değil. Benim de kaynanam öpüyordu kızımı. Onun yanında eşime bile öpme diyorum. Kadın gözümün içine bakarak öpüyor. Lafa gelince de çocuk hasta olmasın.. Hasta hasta 1 hafta evimde durdu. Durma dedim ama.. Bu dönemde sabır lazım hem de çoook.. 
(143 puan) tarafından
Öyle valla eşimle kotu olmaya başladık moral yok heves kalmadı bunlar Ne böyle ya Hele 50 çocuk doğurmuş bır görümcem var kuzum hep akıl verir deli oluyorum çok istiyosan evlen Yap çocuk bıktım artık ya
0 oy
(4,035 puan) tarafından
Bayılırlar yargılamaya da ondan. Benim kaynanam beni başkasının geliniyle kıyasladı. Çom zayıfmış ama doğum yaptığında hiç bel ağrısı falan çekmemiş. Yani ben bile isteye bel ağrısı çıkardım kendimde manyağım çünkü  :)
(143 puan) tarafından
Ölsün hemi kaynanan pislikler valla ya demiolar yazıktır bıktırıolar insanı
(4,035 puan) tarafından
Aman takan mı var konuşup duruyo cevabını veriyorum sen de yap çok iyi geliyor
0 oy
(5,910 puan) tarafından
Tepkini ver ve oyle yaptiginda ayip olur mu die dusunmeden bebegi elinden al direk
(143 puan) tarafından
Eşimle aram acılıyor sonra kuzum
0 oy
(333 puan) tarafından
Bizim kaynananin cocuklar da 7 aylikken yürümüş bizimkinde daha tık yokmuş 
(143 puan) tarafından
Kuzu aylık olsa anlarım daha 18 günlük ya cidden sıkıldım artık ya
(333 puan) tarafından
Bende cok cektim valla bu cocuk doymuyor  bu cocugun kakasi yesil bir sey dokundu bu cocuk cok uyuyor bayildi az uyuyor ac kaldi vs vs vs. Sonra baktım  kendimi perisan ediyorum biraktim kulak asmiyorum artik
0 oy
tarafından
Bunlarda diyorlar kalksin yurusun gezssin okula gitsinler hey Allahim ya 
0 oy
(1,305 puan) tarafından
Hay Allahim takma kuzu yaa benim bebegim 6aylik bile tam basamiyodu kirkli bebek nasıl bassın 
0 oy
(16,585 puan) tarafından

Kaynananin yalnisi var ya 40 inda bebekler yürüyor koşuyor :getlost: 

0 oy
(1,173 puan) tarafından
Şu lohusa kadınlardan ne isterler anlamıyorum.. yeri geldi mi koy lafını ezdirme kendini bebeğinin tadını çıkar bakma sen onlara boş konuşur dururlar
0 oy
(5,103 puan) tarafından
Fesuphanallah okuduğum yerde ben sinirlendim. Kız lohusalık sevdasına bi cırla kaynana.bu bebek senin istedigin gibi olmamış sen gelip bunu sevme o zaman de.
0 oy
(632 puan) tarafından
Allah askina ya 6 7 aylik cocuk zorla basiyor 40li bəbək nasil bassin.delirmisler ya
0 oy
tarafından
Hasta mı bu kadın ya benim üç aylık oğlumun bile ayağını bastırmıyoruz biz çünkü çok küçükler daha kemikleri çok zayıf tamam çocuğu tutunca ayağını dayıyo ama annem sakın yapma dedi daha önce komşumuzun çocuğu bu yüzden bacakları sakatlandı diye korkudan yaptırmıyo. Kundak da benimki de istemiyodu ilk başlarda ama sonra çok hareketli olduğundan uykuda kollarını hareket ettirip kendi kendini uyandırıyo diye alıştırdım ama bence gerek yok her türlü durmaya alışması lazım önümüz yaz kundaktaki uyumaya alışırsam yazın uyuması çok zor olur 
0 oy
tarafından
Benimki maraton koşusuna katılıyor kaynana sen merak etme deseydin 40cikmadan çocuk nasıl ayağını ustuna basarki beynini peynir ekmeklemi yedi o kadın karıştırma har şeyi sanki onlar biliyor ya insanı sınır ediyorlar 
0 oy
(1,840 puan) tarafından

Yok bide amuda kalksin cocuk hatta ters takla falan atsin basmayla yetinmesin yani:blink::woot:

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 385 göst.
5 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Elvinimm21 (1,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 890 göst.
25 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,420 göst.
4 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kardi777 (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,111 göst.
4 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Heyecanliianneee (21 puan) tarafından soruldu

412,574 soru

12,421,427 cevap

45,243 kullanıcı

Kategoriler

...