0 oy
764 göst.
Diğer kategorisinde (3,187 puan) tarafından

Bence yetmiyor.. :'(

20 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Dil değil kalp konuşmalı
-Reklam-
+1 oy
(3,674 puan) tarafından

Benim kocam pek beni sevdigini söylemez  bende ayni sekil ama beni sevdigini gercekten cok belli ediyor ben oyle anliyorum insallah öyledir :) yani o olmasada olur onemli olan belli etmek

(3,187 puan) tarafından
Dimi...
+1 oy
(13,618 puan) tarafından
Yetiyor tabiki hatta bazen bi bakış bi sarılış Allah başımdan eksik etmesin yokluğunu göstermesin inşallah 
(3,187 puan) tarafından
Amin..
+1 oy
(190 puan) tarafından
Yetmez bacım hissettirmesi lazım :) 
(3,187 puan) tarafından
Bazen bir hareketle başka hisler giriyorsa araya.
(190 puan) tarafından
O anki psikolojiye bağlı canım
(3,187 puan) tarafından
:)) eyyy yandık
+1 oy
(539 puan) tarafından
Kesinlikle.e
+1 oy
(1,491 puan) tarafından
Aman dese ne demese ne önemli olan bunu söylemek değil göstermek tir bence 
+1 oy
(2,772 puan) tarafından
Yetmez tabi seviyorum diyip değer vermemesi ilgi göstermemesi sohbet etmemesi daha kötü 
+1 oy
(3,694 puan) tarafından

Yetmiyor... icraat  lazım.  Seven insan muhakkak ki onu hissettirmeli yaşatmalı. Sözle  sadece anlık mutlu olunabiliyor. Ama fiilen olduğunda belki günlerce sürebilir...:angel:

+1 oy
(864 puan) tarafından
Yetmez ki ilgi alaka ve tabiki değer verildiği gösterilmesi lazm
+1 oy
tarafından
Evet bazen yetmiyor sözde söylemek biraz ilgi sefkat de bekliyoruz 
+1 oy
tarafından
Yetmeeeeezzz://
+1 oy
tarafından

Seviyorum demek yetmiyor 

Seviyorum demek karın doyurmuyor 

Seviyorum demek hiç bir halta yaramiyor 

Ben kemiği olmayan bir dilin söylediğini değil ,yürekten ve kalpten gelen sessin güzelliğine inanirim 

Sevmek sevdiğini incitmekte değil , aksine korumak ve kollamaktir , 

+1 oy
(12,520 puan) tarafından

Önce sevmek lazım gerçek anlamda zaten o yeter insana hissedince. Ama dese de fena olmaz yani :D

+1 oy
(135,920 puan) tarafından
Yetebilir aslinda 
(3,187 puan) tarafından
Yetmiyor gibi kuzum ya.. yani eşimin hakkıni yiyemem.. ne maddi ne sosyal anlamda hiç sorunumuz yok.. kavga tartışma, saygisizlik vs de yok.. ama işte dün maça gitti arada yapıyor böyle şeyler diyorum acaba?
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Icreat lazim bence 
(3,187 puan) tarafından
Dimi.. bencede..
tarafından
Icreat :D
(3,187 puan) tarafından
Ben anladım :D
tarafından
:)))) iyii bakalim
(3,187 puan) tarafından
;))
Onikikarakter
0 oy
(3,761 puan) tarafından

Bazen yetiyor yerine göre ama tabiki icraat önemli 

(3,761 puan) tarafından
O his heleki o hissi hsstrmek berbat birşey canım hani ben kendi adıma konuşayım ben eşime ole böyle değil baya farklı yim mesela bana benimle kötü olmasına bike dayanamm hani kötü olsak fln kendime zarar vermeyi düşünüyorum elimde değil aklından tonla şey geçip duruyor ne kendimi nede onu gözüm görüyor
Bi konu hakkında hani şakasına brkma lafı etti gidicm köye dedi fln nasıl gözüm dönmüş anlatamam eğer elimi o an tutmuş olmasaydı bıçaklamstm snra ne yapiorm ben dedim kendi kendime oda blior birakmam gebertrm yinede birakmam seviyor bende seviyorum ve sevgisi olmasa veya benim sevgim biter zaten herşeyimiz ben aşk siz yaşayamam.
Değersiz bende çok hssttm yeri geldi ama susmadm yilmadm çok zarar gördüm çok yıprandım ama yilmdm ve şimdi ruhen ve görüntü olarak yaslanms olsamda çoğu şeyi degistrdm
(3,187 puan) tarafından
Tebrik ederim.. Allah muhabbetinizi arttırsın..
(3,761 puan) tarafından
Amin amin amin ben ayrılıktan çok korkuorm kendim ayaklarmn üstünde duramam herşeyden önce evladım var onun mutlu bir yuva da büyümesini herşeyden çok isterim baba çok önemli bir kizin hayatında
Rabbim seninde ne derdin sıkıntın varsa gidersin INŞALLAH
(3,187 puan) tarafından
Amin.. Allah razı olsun.. derdim mi var onuda bilmiyorum ki..dert mi bu.. öyle bi gel gitteyim ki tam olarak diyemiyorum birşey.. Allah hepimize selamet versin..
(3,761 puan) tarafından
Amin amin inşallah canım allahın izniyle herşey geçip gidiyor tecrübe konuşuyor:)
0 oy
(359 puan) tarafından
Bazen sevmek bile yetmiyor değil ki seviyorum demek :((( insanların ilk söylediğine değil son yaptıklarına bakın arkadaşlar :(
(3,187 puan) tarafından
Bu daha doğru bir söylem oldu.. sevmekte, sevdiğini söylemekte yetmiyor..
(359 puan) tarafından
Sancak dinler misin bilmiyorum ama onun bi şarkısı var sevmek yetmiyor bazen diye sorunun cevabı işte o şarkı arkadaşım benden sana gelsin :((
(3,187 puan) tarafından
Bilmiyorum ama dinleyim.. teşekkür ederim.. :)
0 oy
(7,480 puan) tarafından
Hissetmedikten sonra her saniye soylense nolacak canim...
(3,187 puan) tarafından
İşte bazen birsey oluyor tüm doğrulari tüm hisleri alıp götürüyor..
(7,480 puan) tarafından
Maalesef ki oyle canim
0 oy
(2,576 puan) tarafından
3 senedir evliyim toplasan 5 kere şahsıma özel seni seviyorum demiştir genelde işyerinde mesaj atar sizi çok seviyorum diye(hamileyim) ama hep hissettirir sevdiğini. Söylemesine gerek kalmıyor yani. Ama biraz odunsu şekilde belli ediyor. Dün yağmur yagacakti deidm canım montunu al üzerine yağmur yağacak. Yok ya ne yağmuru dedi zorla verdim montunu. Neyse gitti 1 saat sonra bir yağmur bastı:)) beni arıyor ulan avrat sen olmasan ben 2 günde ölürüm diyor:)))) 
(3,187 puan) tarafından
:D  Allah'ım ya. Allah ayırmasın
0 oy
(1,305 puan) tarafından
Bence yetmez sevdigi gosterecek seyler yapmak lazimki bizde diyelimki gercekten seviyo ya :)
(3,187 puan) tarafından
Valla yapıyorda bazen öyle birsey yapıyor ki hoppp acaba diyorum .

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 138 göst.
20 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Biroglanbirkizannesi (551 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 121 göst.
13 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Zeyneppp4646 (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 78 göst.
30 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevimm12 (197 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 422 göst.
5 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde seoz (87 puan) tarafından soruldu

412,574 soru

12,421,428 cevap

45,243 kullanıcı

Kategoriler

...