0 oy
633 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (445 puan) tarafından
Marketler ne alemde tek tek alınmıyor dimi içeri 

20 Cevaplar

0 oy
tarafından
Marketler bisi kalmamiskii tek tek alinsin. Silip supurmus millet
(445 puan) tarafından
Sokağa çıkma yasağı olmaz bence eğer şimdi olmadıysa insanlarımız zaten çıkmıyor herkes evinde ne bu marketler böyle
tarafından
Bencede.olmaz gibi ama isyerleri tatil edilmesi lazm bir suru calisan insan var
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben gitmiyorum cnm dün kardesim gitmiş dediki reyonlarda makarna kolanya yok dedi
(445 puan) tarafından
Yazıkki vallaa
0 oy
tarafından
Doğru olan tek tek almak gidip yığınla alışveriş yapmam stoklamak çok bencilce bnce durumu olan var olmayan var kıtlık yok sonuçta 
(445 puan) tarafından
Doğru aynen canım
0 oy
tarafından
Migros hemen uygulamasını indiriyorum istediğim herşey var ayrıca ilk sipariş verine 50 tl ye 30 tl öde. 

10 dk da kapında.:) 

Hiç gerek kalmıyor benim gitmeme
(445 puan) tarafından
Hadi ya ilk defa duydum canım
(2,332 puan) tarafından
Canım aldığında banka kartıyla mı kredi kartıyla mı alıyorsun
tarafından
Canım promosyon sadece kredi kartına izin veriyor .
(2,332 puan) tarafından
Bende geçen hepsi expresten sipariş verdim o da Banka kartı kabul etmedi. Babamın kredi kartıyla almak zorunda kaldım
tarafından
Bilemem kuzum ben migrostan ediyorum ilk sipariş verene hem kampanya var hemde migros makarna 1.75 hepsi ucuz .
Teslimat ücreti yok
0 oy
tarafından

Şimdi geldim bimden. Kimsecikler yoktu makarna reyonu bosalmis eve tikilms herkes :D

(445 puan) tarafından
Herkes korku içinde
0 oy
tarafından
İhtayaç olursa mecbur çikiyorum ve burda çok insan dişarda yok genelde ben gece çikarim gece kimse yok 
(445 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
(984 puan) tarafından
Yeni gittim içi bomboş sokaklar boş :(
(445 puan) tarafından
Off ne olacak böyle evden dışarı hiç çıkmıyoruz
0 oy
(1,305 puan) tarafından
Bir aydır falan dışarı cikmiyorum cnm esim gidiyo genelde ama pek bi degisiklik yok hersey ayni diyo kocaelindeyim ben
(445 puan) tarafından
Anladım canım sağol
0 oy
(3,754 puan) tarafından
İhtiyaç olursa gider alırım yoksa da fazla alıp napcam ki 
(445 puan) tarafından
Doğru valla canım
0 oy
(9,650 puan) tarafından
Dün gittim a101 e tek tek alınmıyor fazla kalabalık olmayan en uctakine gittik ama makarnalar bitikti peçeteler falan da bitmisti 
(445 puan) tarafından
Hadi yaa yazık vallahi
0 oy
(510 puan) tarafından
Yarım saat önce çıktım 4 tane market gezdim makarna şehriye sıvı sabun kolanya ve sirke reyonlarini somurmusler biseycik kalmamış 
0 oy
(12,520 puan) tarafından

Ben gitmiyom esim gidiyo:ermm:

0 oy
tarafından

Gecen cikmistim eve gelirken markete ugradim yogun kalabalik vardi raflarda bosalmis talan etmisler

0 oy
tarafından
Cikmiyorum kapinin onune bile cikmiyorum komsularla filan karsilasirim diye normalde hergun eltimi cagirirdim ya da o cagirirdi giderdim onla bile gorusmuyorum
0 oy
tarafından
Kuzenim wp durumuna video atmış marketlerde bir şey kalmamış diye eli boş dönmüşler eve marmariste tabi
0 oy
tarafından
Cnm biz dün gittik alışveriş yaptık 2 ay yetecek kadar ama eksiklerde var tabi mecbur gidilecek marketlere
0 oy
(1,135 puan) tarafından
Küçük marketlerde bişe kalmamış ki bizde istanbulda 2 yerde olan büyük Bi markete gittik eşimle orda ürün sıkıntısı yoktu ki zaten iğne atsan yere düşmezdi o kadar kalabalık biz dışarı çıkmıyoruz eşim Bi işe gidiyor gebe olduğumdan eşim dışarı çıkmama izin vermiyor be olur ne Olmaz diye gittik o büyğk markete bütün alışverişimizi yaptık vallaha 
0 oy
(398 puan) tarafından
Ben dün gittim hic bi önlem yok herkes meyveyi sebzeyi eliyle seçip.secip aliyo sadece ağızlarında bi maske var O kadar insan oraya eldiven koyar tek kullanımlık ama nerde bu gidişle biz italyayida geçeriz kimsede önlem.yok
0 oy
(102 puan) tarafından
Ben dun gıttım 6 market gezdim anca 2 4 parça bişey aldım mıllet hıç bişey bırakmamıl
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Şuan çıkmak zorunda kaldım kargo yüzünden kimse yok caddelerde 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 72 göst.
+1 oy
1 cevap 100 göst.
25 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 484 göst.
10 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu