0 oy
500 göst.
Diğer kategorisinde (12,267 puan) tarafından

Yeminle  tepemin tasını arttırıyor  

:angry: saat 10 da eve geldi kimse yoktu  dışarıda  dedi 

Kalkmış  bana  kardeşimi  hastan ye  goturucem diyor  neden dedim

Panik atağı vardiya  

Muskasını takmayınca gene kötü  oldu  dedi

Bende banane  yaaa banane  taksin muskasini  millet  dışarıda yok diye  geldim diyorsun  hastaneye  nasıl bir düşüncesizlik le  götüreceksin  dedim

Eğer gidersen  eve gelme  dedim 

Ben kaç gündür  sıkıntıdan  patladım  çocuklarım la  berbaer  bana virüsü  kapıp  gelecek :angry:

6 Cevaplar

+1 oy
(6,072 puan) tarafından

En İyi Cevap

Canım olmayan biseyi göremezsin boşuna merak et:getlost:

(12,267 puan) tarafından
Hahahahha VAllahi  çok doğu dedin  ;))
-Reklam-
0 oy
(7,627 puan) tarafından
Nuska ne alaka panik atak için anlayamadım  korkuyosa okusun Felak nas suresi 
(12,267 puan) tarafından
Kiz sorma hacıya hocaya hasteneye  her yere  götürdü  bide küçük olsa tmm 30 yaşında  bebek sanki bende panik atak var   bey efendinin haberi bile yok
(12,267 puan) tarafından
Neymiş  muska  takınca iyidi  ama ihmal  etmiş  diyor taksaydı  bahane  bebek mi dedim
(7,627 puan) tarafından
Tövbe tövbe ya   benimde var. Panik atak  birden bir korku kalp çarpıntısı. Sanki olucem diye düşünceler oluyordu. Okurdum Felak nas kulhu süresi derin derin nefes alırdım geçerdi doktor napacak ona piskolojik diyip yollucsk eve
(12,267 puan) tarafından
Hee  aynen öyle karısı  bozuyor  denmesini  bizimki de tamir edecek  sözde  karısı  beynini yiyor  benimkide benim kini  yeminle çekilecek dert  değil  bu adam
0 oy
(3,996 puan) tarafından
sen esini daha iyi tanirsin ama disari cikmak icin bahane aramis gibi
(12,267 puan) tarafından
Gelmeseydi  ozaman  inanırmışım 14 yıldır  tanıyorum  zannediyorum  ama  tanımıyorum acayip birşey  bu evlerden irak
0 oy
tarafından

Boş yere götürecek bende de panik atak var nefesim kesiliyo bazen durduk yere kalbim çarpıyo elim ayağım boşalıyo ve bunun ilacı falan da yok doktor bana böyle dedi derin nefes alıp vereceksin dedi öyle olunca 

(12,267 puan) tarafından
Kiz bende de var baş bas  bağırıyorlar gelmeyin  diye hele panik atak için  döverler  adamı
tarafından
Hahaaa bencede ben hamile kadınım gitmedim düşün yani ne serum verirler ne bişey
(12,267 puan) tarafından
Yani kız bende  de gebeyken oldu  tansiyon  16 oldu doktorlar  başına toplandı  gözlem odasında kaldım  ac bıraktılar hemen  doğuma alabiliriz  diye haberi bile olmadi  
Ota...b..okka   nazlanmiyoruz diyemi oluyor  anladım
0 oy
(7,929 puan) tarafından
Hastanede panik atağa çok bişey yapamıyorlar ki Bi sakinleştirici yapıp gönderiyorlar
(12,267 puan) tarafından
Kız bir de bu durumda bebeğim var evde
Kocamın yanından ayrılmıyor  kardeşi tmm birşey demiyorum  ama millet  e diyorlar dışarı  çıkmayın diye  karısınıalip fellik  fellik geziyor  
Kocamla temas halinde sürekli  bulastircak  sana evi getireceksin  dedim anlamıyor  
Bende de panik atak var inan o atak gelince  şahadet  getiriyorum  ölücem  gibi  oluyir ama geçiyor
0 oy
tarafından
Panik atağı hastaneye götürüp de ne yapacak ki bor şey yapmaz hastane 
(12,267 puan) tarafından
Ya boş yapıyor ya saat 10 çıktı  sizd e kolonya  alacak kimsede insan kolonya  istemedi  şimdi aradım  kolonya yok diyor dedim lazım değil ne diye arıyorsun  canı gezmek  istiyor  
ALLAH  bildiği gibi yapsın  onu ALLAH a havale  ediyorum

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 867 göst.
17 Şubat 2020 Diğer kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,267 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 547 göst.
0 oy
4 cevap 179 göst.
21 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,942 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 215 göst.
23 Ağustos 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Janya (245 puan) tarafından soruldu

412,432 soru

12,416,272 cevap

45,040 kullanıcı

Kategoriler