Az önce bir arkadaşın postunda gördüm bu ümmü sıbyan denilen şey her neyse ondan kaynaklı 3 kez düşük yapmış bir arkadaşın da 2 kardeşi bu olaydan dolayı 2 yaşında vefaat etmiş. Ümmü Sıbyan'a inanan, bizzat yaşayan yada yaşayanlardan duyanlar var mı ? Gerçekten merak ettim doğruluk payı var mı acabaa
Hamile kadınlara ve karnındaki bebeğe,yeni doğmuş bebeklere ve anne’ye musallat olur diye biliyorum öyle okumuşdum bence bu konu çok tehlikeli birde etkilenen girmesin de başlığı düzelt adını bile anmıyorum bu şeyin ben
Ya inanmayın böyle birşey olabilir evet, inkar etmem. Ama herşeyden Allah'tan. Birsürü dualarımız surelerimiz var inanmayın ya, korkacak da birşey yok abdestini al namazını kıl, duanı oku. Benim Kuran Alfabesi göstersen bilmeyecek olan arkadaşlarım var, Ne dua bilirler, nede namaz bilirler çatır çatır doğuruyor bir sorunu sıkıntısı olmadan. Olsa ona olurdu beynamazın teki Hayatta 1 tane oruç tutmamış. O sorunsuz bu şeytansız doğuruyor. Bence şehir efsanesi gibi birşey bu, eskilerden günümüze gelen sonra internete dua hocalarına düşmüş işte, Hocaların size yazdığı da Nas suresi zaten, başka birşey yazıp koymuyor mucizevi bir dua koymuyor. Korkmayın Hamile Anneler Allah'a sığının
1,489,144 soru
24,340,336 cevap
346,006 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın