Kaynanamla beraber yaşıyoruz kızlar ne bulursa yatak odama dolduruyo odam o kadar dar hale geldi ki yanyan geziyorum odada az önce baktım tavanı beyaz kurt basmış napicm ben bu kadınla eşim odada kki gereksiz herşeyi çıkar dedi
Ay kız topla at dışarı. Tık kendi odasına bundan kolayı mi var
Çıkart sende sen kötü olma eşini devreye koy de istemiyor odada gece kalkıyor herşey eline ayağına dolaşıyor bana kızıyor de tartışıyoruz de burası yatak odası mi yoksa eşya deposumu diyo eşim de öyle sorunlar çok oluyor sen sakın kötü olma canim
Benim kaynanamda oyleydi gereksizleri toplar toplar atmasdi şükür ayriyiz artık ama benim odama koymasina dahi izim vermesdim artik kendisi koyayaim mi diye sormayi bile birakti sende keske tavrini basta koysaydin
Balkona falan koysan yer varsa canım eşinle birlikte çıkarın Allah yardımcın olsun canım
Sen hic demeden odani bosalt temizliqini yap esyalarida onun koy nasil bisymis qorsun. Sacmaliqin bu kadarida fazla bnce
Yatagin uzerine falnda yigsin sen esinle salonda kanepede yatarsin artik nolcak sacmaliga bak ay benim esim yikardi ortaligi valla sukur ayriyiz boyle dettlerim olmadi ama hasta diye bi aydir yaninda kaliyorm sormadan odama girmez bile bi esya bisi oliyo alcagi yatahin altndan flan oglu evdeyken gelir musait dersem girer alir cikar
Yaaa benimki de öyle güvenli yun yatakları verdi hep doldurdu ben de onlar gidince hepsini attım anlamasını diye de yerine yenisini aldım aynı kilifina geçirdim :) neden boyleler ya.. Esin at demişsek bi dk durma bence ve kaynanam karşı çıkarsa da bak anne kurtları görüyor musun bunlarla mi uyuyalim eşim gördü boşalt bu odayı diye bana kızdı de
1,491,478 soru
24,371,951 cevap
348,084 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın