Gerçekten kendimi zor tutuyorum konuşmamak için yoksa kötü olcm bunu istemiyorrm ama zorluyorlar resmen. Herkes kaynana der ben kaynatadan sıkıldım hepsi ayrı bişey. Eşimle yeni ayrı ettik kiradayiz taksitlerimz var ve esimde şuan inşaatta çalışıyor mülakat sonuçlarını bekliyorz... Bu süreç bizim için zor maddi anlamda kayınpeder sigarası bitince arar eşimi sigara almasi icin kaynanamda çok içer günde iki paket kdr. Kaynım okula gidiyor servisi var binmiyo servise yol parası yok sabahın köründe gönderiyor bize . Bu sabah erken uyandım o yüzden. Sinemaya gitti eşimle dün aradı bakmadı eşim film izliyoruz diye bni aradı iki kez. Ee bu kez esimde çıktı konuştu meğer yine sigara için arıyor. Yahu beni niye aryosn sinemadayz blki özel işimiz var. Saat kaç olmuş arıyor sigara için. Ya ekmek paran olmaz vs can kurban veriyim ama bizim borcumuz var kiramiz var hamileyim cocuguma henuz bsy almış deglm. Bana gün geliyor ki 1 TL lazm oluyor. Ben kenara koyuyorum arayınca eşim kiramiyo veriyor. Bnm ihtycm olduğu zaman bana kimse vermedi bsy çok kez oldu bu. Eşimin maaşı olsa nolur acaba? Asla böyle şeylerden çekinmem mesela yarın anneme gidicktm param yok olanı verdik gitti bayadir gitmiyorum anneme. Gelse sınır olma