0 oy
711 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

izzet yıldızhanin söylediklerini duydunuz mu kendimden 30 yaş birini sevebilirim ama kızım kendinden 20 yaş büyük biriyle arkadaş olamaz diyor ne biçim insan ya gözümde bir karizkarizması vardı yazık ya 20 yasinda bir kızla gelmisin 60 yaşına :angry: siz ne diyorsunuz bu konuya 

18 Cevaplar

+2 oy
(1,093 puan) tarafından

En İyi Cevap
Şöyle diyor yani serefsizim milletin kızına yan gözle bakarım kendi kızıma baktırmak.. Adam resmen kendi kendimi kötülemis.. Böyle Erkeklerden nefret etmek icin bir sebep daha 
tarafından
Çok güzel cevaplar geliyor en iyi cevap seçmekte zorlanıyorum çok haklisin kuzum ❤
-Reklam-
+1 oy
(10,043 puan) tarafından

Kıçındaki kıllar ağarmış İzzet ağanın halâ pislik peşinde napsın tövbe tövbe yaa :D

tarafından
kız kac tane karısı varmış ya bunun hala karı kız derdinde :D
(10,043 puan) tarafından
Doymaz anacım doymaz 40indan sonra azmış o :D ya da hep öyleydi bilmiyom
tarafından
Aynen kız ac gözlü bir gözü  toprağa bakıyor hala doymuyo:D
0 oy
tarafından
Hiç bisey demiyorum aman napayım milletin derdi bi o kalmıştı düşünmediğimiz:D
tarafından
kiz kafa dagitiyoruz iki ne bozuyon :D
tarafından
:D ya başım çatlıyor kız uyumadı düzgün ev toplanacak hiç toplayasın yok off:D
tarafından
aman boşver kız ne takiyon yaparsin acele etme kız uyuduysa iyi şimdi
0 oy
(6,360 puan) tarafından

Bacimmm nidecen eli gel sen bana ewim daginik misafir geleceksin die gaza gelir belki ew temizlerim sonra sana sicak cay demlerim kek bilem yaparim boswer onlari<3:)

tarafından
kiz iki kafa dagitak dedik he ne kadan da kötüsünüz :))
(6,360 puan) tarafından
Kizz sewerim senii :)) Allah onu kahretmeye bu baciyi uzmeme sebep oldu:())
tarafından
:)))) ❤❤❤ bende severim kız yok  bir cay kişir kek falan yaparsin geçer çok şey istedim :D
(6,360 puan) tarafından
Ayyy  canin saolsun bacimm ❤❤❤❤❤
tarafından
❤⚘❤⚘❤⚘❤⚘
0 oy
(113 puan) tarafından
Magazin takip etmem ama geçen tv rastgele acıktı kulak misafiri oldum adam canlı yayına bağlanıp yanlış anlaşıldığını söyledi baslikları yanlış veriyorlar diye sitem etti 
tarafından
Bırak kız konuştukları bariz ortada boşverse bir suru karısı varmış zaten ben bilmiyordum
0 oy
(1,262 puan) tarafından
Ona herşey serbest kart zampara bunlar yüzünden rabbim bu hale getirdi ülkemizi 
tarafından
sorma ya canım aynen oyle bak seni en iyi cevap seciyorum hala kimsenin ke dine ceki düzen verdigi yok
0 oy
tarafından

Tv yi actim o cikti karsima ne diyek Allah islah etsin kimin eli kimin cebinde belli degil zaten :angry:

tarafından
Yok kiz niye kiziyim burdada kafa dagitmiycaksak alinicaksak hic girmeyelim yani gecen birine sinirlendim silcektim uygulamayi sonra dedim aman sumuklunun biri icun niye silim :)))
tarafından
Aynem be değmez bir ara bende gidiyordum biri yüzünden sonra bende vazgevazgeçtim sonucta sanal çokta takmamak gerek boşver :)) iyiki gitmemişsin ⚘
tarafından
Demin bi post gordum yazcaktim anam bi bakti o karı vazgectim hemen gene sacmalamis yani :))
tarafından
:)))) kimmis kız o merak ettim he bende yazmiyom tartisstigim kişinin postuna ama o bana yazıyı :))
tarafından
Ozelden yazdim canim:))) buraya yazarim simdi gorur falan bulasir mazallah dengesizin onde gideni zati
0 oy
tarafından
Ben onu canlı yayında izledim tam olarak öyle söylemedi onların hayatında ünlüler hayatında bu gayet normal ama normal hayatta bu çok anormal dedi ben ünlü hayattayım kızım normal hayatta dedi ben evlenirim ama kızım evlenemez dedi he ben evlenmem o ayrı mesela örnek veriyorum dedi
tarafından
Ama adam haklı ünlüler dünyasında 30 40 yaş varken evleniyorlar bizim hayatta 30 40 yaş la evlenilir mi
tarafından
kız ünlüler dünyası bu dünyanın içind e degilmi sonucta ben anlamadim
tarafından
Onların dünyası ile bizim dünyamız bir mi canım
tarafından
olsun canım sonuçta Allah her yerde yanlış yani o zaman kızının arkadasi falan eve gelmesin asik falan olur mazallah kafa yapısı yanlış bana gore
(2,263 puan) tarafından
Aynen sevebilirim ama ilişki yaşamam asla dedi
0 oy
tarafından

O citir gotururken kizi yasli para babalarinin kollarindan kollarına  :) ruhu bile duymaz.:D

tarafından
Hahahaa bu da güzel di :D arti şeyim bitti dolunca verecem sana artı verecemmmm:D
tarafından
Almis kadar oldum canim  gönüller bir olsun  :D
tarafından
aynen kuzum ❤
0 oy
(467 puan) tarafından
Canım dikkat ettiysen severim diyor severim ama ilişki yaşayamam ama uzaktan sevebilirim nie sevmiyim kizim da sevebilir ama yasayamaz
tarafından
tamam kuzum dikkat ettim de yani bana gore yanlış kızının yasinda birini nasıl sevebiliyor o zaman kızı arkadaşını falan eve getirmesin aşık falan olir mazallah hani bir sizi çıktıya gel dese aşk onin gibi
(467 puan) tarafından
Ne yapacan anam o kadar kadından çocuk yapmis adami
tarafından
aynen ya kötü örnek bunlar
0 oy
(3,674 puan) tarafından
Mal ya kendi kizini vermez ama kendi sevebilirmis ne güzel dünya 
tarafından
He ya böyle insanlar yüzünden felaketler bitmiyor kötü örnek hep
(3,674 puan) tarafından
Hic sevmiyorum bu adami zaten pis  :)
tarafından
pis kaka kötü :D
0 oy
(1,909 puan) tarafından
40 indan sonra azani teneşir paklar 
tarafından
cuk diye oturdu canım :)
(1,909 puan) tarafından
aynen sapik işte bizim ulkenin erkekleri böyle erkekler yapınca şanindandir kız yapınca kıyamet
tarafından
ayemn oyle kötü örnek kıyamet asil bunlar yüzünden kopacak
0 oy
(255 puan) tarafından
Bence gerçeği konuştu adam. Ne kadr yanlş gelse de olan bu malesef. Adam diyor ki herkes yapıyor bunu ünlüler de daha da normalleşti. Ama ucu bize çocuğumuza dokunduğnda olmaz diyor. Evet aynen öyle. Ünlüler arasında o kadr normalleşti ki aradaki 30-40 yaş farkın önemsenmemesi. Ama normal hayatta bunu aileler sorun ediyor çok nadir izin verilmesi. Yanlş da olsa bunlar günümüz gerçkleri
0 oy
(5,910 puan) tarafından

Adam kisaca ben pezevengim kimse benim gibi olmasin demis ******** adi kopek nefret ediorum o adamdan :ermm:

0 oy
tarafından

Kıyamet alametleri işde ne denirki nursuz herif:angry:

0 oy
(7,627 puan) tarafından

Azani teneşir paklar diyim  9 çocuk  yetmemiş hâlâ  karı kız muhahbetinde:D

0 oy
(2,263 puan) tarafından
Ben izledim o gün adam öyle demedi. Sevebilirim ama asla ilişkim olmaz dedi. Tabi magazin bunu değiştirdi 
tarafından
olsun o da güzel bisey mi kızı yaşında birini sevmesi

İlgili bir soru bulunamadı

412,436 soru

12,416,351 cevap

45,042 kullanıcı

Kategoriler

...