Hicbisey yokken agliyorum ozlem duyuyorum yanimda olanlara bile. Kafayi yicem hep boylemi olack. 24 haftaligim
Ben 12 yasndayken kardesim dogdu ve bi nevi bende annelik yaptim emegim cok onda bi yillik evliyim 8. Aydaym hamileligin sonlarinda iyice duygusala bagladim cok ozluyorum kardesimi ufacik tartismalarmiz geliyo aklima kske uzmeseydim diye agliyorum annemle cok anlasamazdik ben babaciyim annemde beni hic umursamadi acikcasi sadece anne iste o kadar hic bi paylasimim yok kendiyle bu durumu smdiye kadar takmamisken hamilelikte asiri dokindu acaba ben mi bisi yaptim niye oyle annem fln diye babam mesela bana hersey oldu abi arkadas anne baba herseyim o benim hastayken sabahlardi basimda oyle bi baba :) evlendim ondan uzak kaldim dite kndimi yiyorum bu ara psikolojik ya kafa dagitmak lazm gecer bebisler gelince dusuncek zamanimiz olmucak bunlari zatrn
Bende maalesef öyleyim
Yoo canim hep oyke olmuyo hafta ilerledikce sen daha cok deqsiyosun daha fazla duyqu karmasasi yasiyorsun ben 33 haftalik hamileyim esim isteykn ariom aqliom qel diorum ozledim diom esim aksam ewe qelio sanki qunduz aqlayan bn deqlmisim qibi hic konusmuom yaninda bile oturmuom. Bi an kanm kaynio bian qicik aliom nebilm bende de durumlar fenaa.
Ben annemle normal sohnet ediyom tel de gözümdende yaşlar akıyo durmadan belli etmedim ama bemde çok doluyum insan ağlıyınca kendine geliyo
409,058 soru
12,294,638 cevap
38,299 kullanıcı