Oglumu tuluma koyup yanimda yatiriyorum tulum oldugi icin emekliyemiyor bu sabah bozulmus tulumun fermuari oglum yatakla besigin arasina dusmus boynu bukulmus sesi geldi bi uyandim cocuk yok bastim cigligi(
Sezer kos diye bagirdim oglumu cikardim ama nasil cikardigimi bilmiyorum kafasi sismisti esim geldi zaten ben agliyorum onun kufurleri de cabasi mecbur hastaneye gittik kafasina boynuna bisey olmustur diye neyse en yakin üniversite var oranin aciline gittik gorevliye sordum korona vakasi varmi diye ne duydum "EVET VAR" zaten sinirliyim beynimden asagiya kaynar sular dokuldu hala agliyorum cocuk susmus ben agliyorum esim iceri goturdu beni almadilar disari bu ciktim hep yasli e tabi 65 yas alti olan yaslilar esimle konusurken onlarda duysun diye bagirdim cagirdim sinirimden kimsenin umrunda degil mi bu virus diye kimi refakatci bilmem ne bilmem ne sonra eve geldik *****kocamin kufurleri hakaretleri cabasi ne ana birakti ne baba nede sulale ama sabah onun yuzunden sinir krizi gecirecektim neredeyse okuduysaniz Allah razı olsun...