0 oy
356 göst.
Diğer kategorisinde (467 puan) tarafından

image

hanımlar bu kurabiye yi yapmis olan var mı tadı nasıl oluyo bide margarini nasil eriticrm ya tavada sıvı olur mikrodalga da nasil olut bilemem

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Güzel görünüyor bunun adı ne canım.
(467 puan) tarafından
Adı yazmıyo çok tehlikeli kac tane yediginizi anlamicaksiniz faln yaziyo
-Reklam-
0 oy
(1,173 puan) tarafından
Bu kurabiyenin adını bilmiyorum ama kurabiye yaparken margarini tavada eritme canım oda ısısında olsun öyle güzel oluyor
(467 puan) tarafından
Tamam da nasil ericek
(1,173 puan) tarafından
Oda ısısında yumuşak olucak sen hamuru yogururken elinde eriyecek ben hep böyledir yapıyorum. Nefis yemek tarifleri videosunda gördüm
0 oy
tarafından
Petegin üstüne koy canım 
(467 puan) tarafından
Tabakla birlikte mi
tarafından
Evt cnm
0 oy
tarafından
Canim normal kurabiye tarifi.oda sicakliginda margarini elde eriteceksin ve cay kasiginin buruyla kabartma tozu yapacaksin.kurabiyelere dolu dolu kabartma tozu guzel olmuyo.pisirmis bunu cikinca benmari usulu yumuşamış  ekmege surulen cikolataya batiriyosun ama ilk sicakligi cikinca. Soğuyunca böyle oluyor.bende yaptim ama seklini boyle yapmadım. Soguyunca da erimis beyaz cikolata damlatiyosun :) afiyet olsun 
(467 puan) tarafından
Teşekkür ederim de margarini nasil eritecem
tarafından
Canim margarini bekleteceksin oda sicakliginda.sonra yogurma kabina alip elinle eriteceksin vicik vicik olmayacak hic bi kurabiyede.hepsinde mantik aynj
0 oy
(1,139 puan) tarafından
Youtubedan huzeyfede aboneliğin varsa bak margarini kesinlikle oda ısısında elinle yogurcaksn malzemelerle 
(467 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(2,591 puan) tarafından
Canım margarini bırak odana bi kaç saat sonra zaten yumuşayacak. Ondan sonra elinle yoğur.. diğer malzemeleri ekle

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 80 göst.
24 Kasım 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Tomurcuksss... (986 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 86 göst.
0 oy
4 cevap 184 göst.
7 Aralık 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 157 göst.
21 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Filiz Taser (26 puan) tarafından soruldu

412,367 soru

12,413,739 cevap

44,940 kullanıcı

Kategoriler

...