0 oy
435 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (255 puan) tarafından

:)) yani gülüyorum kendime. Şimdi aklıma geliyor. Sen 6 yıl bekle 2. Çocuğu yapma sonra çocuk özlemi bastırsın hadi Bi çocuk daha yapalım die karar ver. Tamamen planlı programlı Bi gebelik sen tut virüs zamanına denk getir. :)

Allah tan hayırlısını dilemekten başka yapacağımız bişey yok. Bari sorana plansız oldu mu desem bilemedim :D

7 Cevaplar

0 oy
(771 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Bende 2 yıl öncesinden bu ay yapmayı düşünüodum 2. Çocuğu.. Millet öğrendiğinde kesin karantinada can sıkıntısından yaptığımızı düşünecek :D şansa bak 

-Reklam-
0 oy
(3,618 puan) tarafından

Aman kimene ki senin gebeliginden ... Ve sana nasil niye yaptiniz planli mi plansz mi die mi soriyolar. :ermm:

(255 puan) tarafından
Yok canm tabi ki sormuyorlar da dalgasına söylüyorum
(3,618 puan) tarafından
Kiz daha 2 ayliksin insallah bu aydan sonrs virus die bise kalmaz
0 oy
tarafından
Haha malesef bu virüsü kimse bilemezdi cnm hayırlısı olsun hamilemisin şimdi
(255 puan) tarafından
2 aylık hamileym. Biz istedik Allah aratmadı çok şükür hayırlısıyla bu süreci de atlatıcaz
0 oy
tarafından

Ya canim senin yine herseyi tadıyla yasadigin bi gebeligin var. Ben 29 yasina kadar bekledim adam gibi birini bulup çocuk yapayim diye.buldum hamile kaldim sansa gel :ermm:

(255 puan) tarafından
Hayırlısı canm. Bugünlerde geçick inş. Aydınlığa çıkıcaz dünya olarak
tarafından
Insallah ya. Konrtollere duzenli gidip gelisiminj bile adam.akilli takip edemiyorum
0 oy
(701 puan) tarafından
Ne olcak şimdi ya Allah yardımcın olsun gebelerin duaları kabul olur bak bolca dua et ülkemize bacım ya. İyi beslen ve dua et doktora ne gitme. Eskiden doktor mu vardı millet doguruyordu işte. Dua et Allah'a güven o ne yazmış ise o. Virüs var gidersen Allah korusun bişey olur .
0 oy
(14 puan) tarafından
aynı sorun bendede var 3 aylıgız hayırlısı böyleymiş diyelim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 52 göst.
16 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,473 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,007 göst.
2 Mart 2020 Diğer kategorisinde İnstructor (738 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 461 göst.