Hanımlar ben dün kandilde eşim 19.cüzü okurken bende icimden 19.cüzün mealini okudum.. Cok etkilendim.. Ve meali tamamen okumamazlık yapmak istemediğime karar verdim.. Düşündüm ki okadar yazarın kitabını okudum heyhat ki kuranı kerimi hep Arap adan anlamadan okudum.. Oyğzden meal okumaya basladım yanına ek kitap okumadan.. Whatsapıda sildim zaten bir kac hafta önce telefonum bozulmuştu tüm numaralar silinmisti buradan iyi bir hanımla tanısmıstım onunda tabi numarası gitmişti.. Öyle biraz meal okuma programına başladım bebiden fırsat ve ev işlerinden fırsat kaldıkca.. Sizler neler yaptınız?
Ben risalei nur okumaya çalışıyorum ne zaman kitabı elime alsam uyku basıyor ama çok genis bilgi içerikli olduğuna inanıyorum.
Kuranı kerimde gecen ramazandan sonra hatim başladım halen 6. Cuzdeyim bu ramazana kadar bitirmem mumkun değil maalesef :(
Benim sıkılacak vaktim pek olmuyor
5.30 kalk kahvalti hazirliyorum
7 de esimi yolluyorum masayi topluyorum
Yegenimin yanina girip uyuyorum 9.10 gibi kalk onu yedir uzerini degistir ders yaptır kitap okut aksam yemegi temizlik camasir bulasik derken yorgun dusuyorum yarin internetten derslerde baslar 8 bucukta kalkariz
409,289 soru
12,301,322 cevap
38,440 kullanıcı