0 oy
563 göst.
Diğer kategorisinde (7,161 puan) tarafından
Dun biyle virus falan konustuk iste neyse bende dedim ki aman bana bisey olursa dedim aman avrat olmasin birdaha mi masraf yapcam dedi ( sanki ne yaptiysa) neyse bende dedim ki aman sana bisey olmasin ben ve oglum sensiz napariz demesini bekledim 

Bugunde iste nisan 17 de gelcem dedi bende dedim ki iyi 24 ramazan para gonderde kiyma falan alim kofte yapip dolaba koyum burdayken evde cocukla tek yapamam dedim ee annen ise gidiyo nasil yapcaksiniz dedi bende yapariz dedim olmaz dedi haa iyi tamm ben evde ki annemdeki kiymadan yapim dedim tamm yapin dedi ee hani annem yoktu evdede yapamazdik cebinden 5 kurus cikmicak ya ciksa bile sanki benim ailem yicek gbi hemen yok falan demeler iyice sinir olmaya basladim bende evime gidince 1 cigit goutmucem alirsa o da yer bende yerim almassa ne ona var ne bana bu kadara para duskunu olunmaz ki haa diceksiniz bundan bunu mu anladin bu bir ornekti

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Para mevzusunu hiç sevmiyorum evlilikte ya
(7,161 puan) tarafından
Bnde sevmiyirum ama yasiyirum
-Reklam-
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Su hayat en kotu sey cimrilik gercekten cimrinin sofrasina oturamazsin kesinlikle yanlis anlama cnm ama bu gercekten cok kotu bir durum allahtan benim kocam oyle deil şükür insallah senin kocanda deisir
(7,161 puan) tarafından
Yanlis anlamam gercekten sofrasina oturamazsin ben esi oldugum halde yerken icerken evde gezerken strese giriyorum bi yere bidey olsa surat yapiyor yada bisey al deyinve gecen aldim ya hele sabah ekmek aldirmak bi ayri dert 3 ekmek al diyorum hepsini mi yicez diyor sinir oluyorum
(1,403 puan) tarafından
Ay yok  artik bukadar da olmaz ama kiz yeniliyo iste biraz zaman gecdikten sonra yine acikiyo insan valla ben esime 2 tane al diyom o herzaman bitane fazla alir tok olsak bile bak mesela sabah 2 tane ekmek alir bitanede fazladan alir oylene yersin ac kalma der evde bulunsunsun der daha ben kizarim cok ekmek alma derim ama alir yinede valla cnm sana suan cok uzuldum ya valla bir omur gecirmek cok zor olur oyle insanla
0 oy
(221 puan) tarafından
Canm benimkide öyleydi aileside kendide oyle bi durumda kendi ailende yapip getirme ona alışıyorlar sonra hep ayni seyi yapıyolar bende bi ara öyleydim eşim para vermezdi annem yapar gönderirdi bi baktım nerdeyse kendi iç çamaşırını bile annemden isticek duruma geldi alıştı hazr yemeye hep bende artk anneme dedim yapip gönderme ben gelince beraber yeriz dedim artk eşim herşeyi mecburen kendi yapio aliyo 
(7,161 puan) tarafından
Yok canim anneme diyorum getirme annem de diyor zaten getirmem bunlar boyle yaptikca
(221 puan) tarafından
Aynen öyle yap
0 oy
tarafından
Kuzum benimkinde de var biraz aşırı değil ama söyleyince ben cimri değilim tutumluyum diyor. Bende o haberi olmadan kredi kartindan alıyorum valla istediğimi hiç bişey diyemiyor sonra ihtiyacım vardı diyorum . Veya öyle çıkarıp para mesela bırakmaz pek ben istemeden bende aliyorum cuzdanindan sonra sormuyor da çünkü evde tekim çocuk var lazım olur biliyor en azından ses etmiyor yani ama bu durum bile bazen rahatsız etmeye yetiyor. Ona söylesem herşeye ne gerek var deyip geçiyor almıyor anca ben böyle alırsam işte 
(7,161 puan) tarafından
Sen en azindan cebinden aliyon adam burda yok ki cebinden alim var ya aslinda kendi kendime diyorum allah boyllerin elinden alcak
tarafından
Erkekler biraz böyle oluyor ne yazık ki çocuğa bez pişik kremi al dedim bikeresinde kaç gün almadı bende gittim hediye gelen çeyrek altınlardan bozdurdum aldım. Bi ton laf saydım ona da . Ondan beri artık biraz daha iyi diyebilirim para konusunda. Ama arabaya birsuru hususi para harcar gözü gibi bakar.  Ben doğum yapacağım zaman gitti lastik falan aldı sonra doğum yapcam gitti borca girdi bunlar böyle işte napican
0 oy
tarafından
Ailesi olsa kosa kosa yapar ama.
(7,161 puan) tarafından
Aynn yaparr evimin rizkindan 1 tl yediriyosa haram olsun benden kisipta yapiyorsa
tarafından
Benimki öyle yapıyor aynısını diyorum

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 233 göst.
19 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde plns_01 (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 387 göst.
18 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Ulkemdeyabancistmyrm (190 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 894 göst.
16 Şubat 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Adanalibelammm (234 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 205 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Anonim (339 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,143 soru

24,425,748 cevap

352,003 kullanıcı

...