Sizlere bir sorum olacak,Lorin bir iki gun sonra 3 aylik olacak...1 aydır acayip şekilde kiyafetlerini emiyor üzerindeki yeleği altındaki tulumun yakasını ellerini yumruk yapıyor çoğu zaman ellerini emiyor öyle iştahlı emiyor ki günde 4 yada 5 kez kıyafet değiştiriyorum su içinde bırakıyor emmekten :) aç olduğu için değil ondan eminiz sutum yeterli ve mama da veriyoruz ...
Ay ne kadar büyümüş) masallah sana prensess❤
Keşif dönemi başladı artk canim. Artk buldugu herseyin tadina bakicak. Herseyin ama herseyinn. Tuttugu gbi agzina götürecek. Daha parmaklarını kontrol edip bi nesneyi tutamadigndan en kolayindan baslatip kiyafetlerini götürüyo
Benim kızım da öyle 2 aylık olduğundan beri. Şapır şupur emiyor elini bunu araştırmıştım, şuanda herşeyi keşfediyolar elini ilk yanlıslıkla emmiş, sonrasında teni tad alma duygusunu tatmin ettiği icin emmeye devam ediyo. Seviyo yani.
Yarn 3 aylık olcaz aynı durumu yaşıyoruz ellerini keşfetti ondan canım sonra ayaklara gececkmisz
Canım benim kızım da yeleğini battaniye yorgan herşeyi ağzına götürüyor hoşuna gidiyor galiba bu arada maşallah Allah bağışlasın bu arada eğer giydiğin şeylerde boncuk veya düğme varsa sabil2 lütfen sonuçta ağızlarına alıyorlar ne olur ne olmaz
1,489,477 soru
24,344,572 cevap
346,194 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın