0 oy
310 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,357 puan) tarafından
Kronik hastalığı bulunanlar ve 65 yaş üzeri kişiler dışarıda yakalanırsa 3200 TL cezası varmış. Gördüğünüz kişiyi şikayet edin canımızdan değerli değil ben eminim ki bu cezayı bir kişi ödese yüz kişiye haber verir ben yandım sizde yanmayı diye böylece sokağa çıkmazlar 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından

Duymayan kalmadi ....

(1,357 puan) tarafından
Süper o zaman
-Reklam-
0 oy
tarafından

Benim kayınpeder 65 yaşında dün arabayla biyere gitti mecbur olduğu için :D uyarı vermişler şimdi evde kaynanayla didişiyolar 

O diyoki öbür odaya git kaynanam diyoki o mutfağı dağıtma az sokağa çıkta belki virüs sana bulaşır ölürsün diye 

Kayınpederde adamı sevindirme ne zaman ölcen karı diyo ama bda çıkmazlar :D kapılarını kitliyoruz üstlerine iki elti :P

(1,357 puan) tarafından
Haha :)) benim eşimde diyoki Tayyip yanlış yapmış diyo herkesi eve kapatsa 3 çocuktan fazla nüfus olur diyo :D
tarafından
Haahahhahahhhahah ☺️☺️☺️
(1,357 puan) tarafından
Valla film gibi olduk ülkece yaa :)
tarafından
Kaynanam diyo ki ben 63 yaşındayım ben çıkabilirim diyo gerçekten de 63 ama kapıyı üstlerine kitledik valla kaçar mı kaçar bunlar hahahh
0 oy
(732 puan) tarafından

Bende astım hastasıyım çok korkuyorum :(

(1,357 puan) tarafından
Korkma güzelim evden çıkma sadece bide dışarıdan gelen herşeyi dezenfektele o zaman bişey olmaz inşallah
(732 puan) tarafından
Canımızdan değerli değilde ne sanki hastalığı biz bulaştırıyoryz. Ne saçma Bi konuşma sergiliyorsun, bu yasak sizler için değil biz kronik hastalığı olanlar için Bi koruma çünki ölenler hep yaşlı ve kronik hastalığı olanlar yani bizim kurtuluşumuz yok. Sizin var düşün öyle konuş
(1,357 puan) tarafından
Evet dediğin gibi ama bize bulaşırsa biz kurtuluyormuşuz bi ihtimal ama bizden size geçerse o daha kötüymüş. Amaç herkesin çıkmaması aslında
0 oy
(1,491 puan) tarafından

Ananem le dedem de evde birbirini yiyor :D

(1,357 puan) tarafından
Haha :))))
0 oy
tarafından
Polisler gezip topluyorlar zaten 
0 oy
(135,463 puan) tarafından
Kiz o yastakilerin maasi be kadarki 3200 cok para ama bi yastan snr kafa bulaniyo normalde cikmayan dedeler yasak olunca cikiyo 
0 oy
tarafından
O  üç bin lirayi şikayet edene versinler bence hem işsizlere faydasi olur :)camdan bakar bakr şikayet ederler evde kalin demekle olmuyo valla
(1,357 puan) tarafından
Çok mantıklı yaa
0 oy
(17,425 puan) tarafından
Benim.kaynananla kayinbabam çıkıyor bir kere uyaracam para cezası varmış dicem eğer yine çıkarlarda şikayet edecem. Sonuçta evime girip çıkıyorlar 
(1,357 puan) tarafından
Yap vallahi
0 oy
(3,421 puan) tarafından

Bugun Çok guldum yaa anneannem ve dedem camdan bakıyorlarmış sadece bitane polis arabasi geçmiş evlerinin onunden camdan da cekilmisler 

Bahçeye bile cikmiyorlar :D

(1,357 puan) tarafından
Ayyy hahaha buna bende güldüm :D
0 oy
(12,522 puan) tarafından

Yaşlılar tamam da kronik hastalığı olduğunu nasıl anlıcaz:D

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 210 göst.
23 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Janya 6 (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 259 göst.