0 oy
303 göst.
Diğer kategorisinde (3,551 puan) tarafından
Kızlar namaza başladığımdan beri nedenini anlayamıyorum öğlen ve ikindi namazlarında uyku bastırıyor ve aşırı yorgun düşüyorum neden olabilir diğer vakitlerde böyle sorun yok halbu ki sabah namazında böyle olmak gerek uykulu mayış mayış ama tam tersi Kör olasıca adı batasıca şeytan mı uğraşıyor dersiniz .

Bu arada Rabbim tez vakitte bizimle birlikte tüm dünya'yı şu illetten kurtarsın Amin.

Kafanıza Tokadan Başka Birşey Takmayın Öpüldünüz

7 Cevaplar

0 oy
(1,263 puan) tarafından
Belki rekatı uzun olduğu içindir canım sen gene kılıyorsun ben kılıyorum bırakıyorum kılıyorum bırakıyorum hiç sevmiyorum bu huyumu en ufak bişeyde namazi geçiriyorum sanki kılacağım namaz kabul olmuyacak hissi doğuyor 
(3,551 puan) tarafından
İşte burda da şeytan iş başında kabul olur olmaz onu Rabbimiz bilir kuzum sen kılmaya devam et rekatı en uzun Yatsı onda böyle olmuyor
-Reklam-
0 oy
tarafından

Şeytan vesvese veriyor kesin , 

Rabbim namazini daim etsin kabul etsin inşallah

(3,551 puan) tarafından
Allah razı olsun canım inşallah bende öyle düşünüyorum ama neden sadece iki vakitte diğerlerinde neden yapmıyor
tarafından
Vazgeçirmeye çalışıyor , niyetini bozmaya çalışıyor , o yüzden seninle uğraşıyor
(3,551 puan) tarafından
Cehenneme tıkılasıca pislik istediği kadar uğraşsın caydıramayacak  Allahın izniyle
0 oy
tarafından
Ikindi gaflet vaktidir canım nefis uyumak tembellesmek istiyor ama nefsine uyma ac pencereni hava al kalk biraz yürü yuzunu yika dikkatini toplayacagin seylerle mesgul olmaya çalış 

Allah kabul etsin ibadetlerimizi
(3,551 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun . Zaten öyle yapıyorum bende sünneti kılınca bi 5 dk ara veriyorum farza öyle geçiyorum
tarafından
Bu arada benim kızımın adıda Ecem Lina ❤
Rabbim iki cihanda azîz eylesin onları ve tüm yavruları
(3,551 puan) tarafından
Aaa nerden geldi aklına=)) Ecem Lina koymak bizim ki eşimin ve benim adımı taşıyor

Cem/Lena
Ecem/Lina ingilizcede e harfi i e dönüşüyor yani kendi adımı koydum yine:D  

Amin canım kaç yaşında ateşimiz Ecem Lina ❤
tarafından
Benim ablam ecem ismini çok seviyordu kaynanasi izin vermedigi icin kizina koyamadi
Bende o sevinsin diye kendi kızıma koydum
Lina isminide babası istedi
Bu arada sizinki daha anlamıymış çok etkileyici ❤
Ecem Lina'mda 2 yaşıni geciyor teyzesi
0 oy
(701 puan) tarafından
Şeytan uğraşır başka kim uğraşacak ah sorma namaz kılmak istedikce bana da aynısı oluyor çocuk doğduktan beri doğru düzgün vaktimi kilamiyorum çok aşırı halsizlik ve yorgunluk oluyor 
(3,551 puan) tarafından
Benim de kız durmuyor şimdilerde biraz rahat bi de annemlerdeyim rahat kılıyorum ama bi başına olunca eşim yokken zorluyor minnoşum evet bıraksam yıkılacam olduğum yere
0 oy
(16,633 puan) tarafından
Namazda iken çok uğrasir şeytan kul ile 
(3,551 puan) tarafından
Sadece öğlen ve ikindi de diğer vakitlerde olmuyor bu garip
0 oy
tarafından
Şeytan engellemeye çalışıyor benimde her namaza başladığımda aklıma olmadık saçma sapan şeyler gelir 
(3,551 puan) tarafından
Bazen 2. Rekatta oturup özellikle sadece ettehiyyatü okunacak ya okuyorum kalkmam gerekiyor bi bakıyorum aklımda saçma sapan şeyler dalmış sallı barik okuyorum kalkıp devam ediyorum sonra
tarafından
Şeytan kilmamizi engellemeye çalışıyor maalesef aynısı bendede oluyor sonra üzülüyorum kendimi namaza tam veremediğim için
0 oy
(12,521 puan) tarafından

Şeytan vesvese veriyordur kesin :angry:

(3,551 puan) tarafından
Kör olasıca lanet işte

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,436,891 soru

23,627,177 cevap

307,126 kullanıcı

...