Kızlar dün yazmıştım odamı kurt bastı diye dün kaynanamamla bu yüzden tartıştık biraz çamaşır as dedi asmadım odamla uğraştım bugünde eşime beni şikayet etmiş özge bağırdı çağırdı çamaşır as dedim asmadi demiş eşimde Annem yanında olmazsa bende olmam yanında dedi napıcam 12 haftalık hamileyim annem aldır çocuğu diyo aldırmam kıyamam ona çekemiyorm bu insanları daha fazla ağlamaktan helâk oldum dayanamıyorum şeytan diyo sık kafana gücüm kalmadı dha fazla
Cocugu aldirma pisman olursun sonuçta 10. Haftayida gecmis alinmaz bebek biras ailennde kal esin akillanir cagirir belki seni
canım ayrı eve cıkma imkanın yokmu esinin gönlünü yap kücük olsun esyan olmasın zamanla hepsi olur ama kendi evin sonucda kimse karısamaz o zmn
cocuhu aldırmayı da düşünme sakın canım bnm eger olurda ayrılırsanız faln senn tutunma dalın olur onun icin dayan esin destek cıkmıyosa bebegin icin yap nabıyosanda
Bence sabır et allaha elini aç bi bebeğin var sonuçta öncelik onun da düşün
odani nasil kurt basti berabermi oturuyorsunuz
Niye aldırıyormuşsun onun ne suçu var? Tatlım kocan sana böyle bir rest çekiyorsa aynı şekilde karşılık ver. "annen bu evde kalacaksa ben ve bebeğim de olmayacağız" de. o ültimatom yeter ona. birkaç gün annende ya da bir arkadaşında kal kafanı dinle. döktüğün her damla gözyaşı bebeğine zarar. unutma o senin en kiymetlin.
Sende esine annesiyle birlikte mutluluklar dile qit annenin ewine bak nasil dolaniyo etrafinda. Cocguda aldrcam de ama aldrma sakin korkut sadece esini we ailesini.
1,491,629 soru
24,374,059 cevap
348,208 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın