Bak canım yaklaşık bir buçuk sene oldu ben evleneli yeni evlendiğimiz sıralardı eşimin işi sezonluk ev soğuk ısınmıyor aly boş üst boş evin neyse eşim dediki gidelim biraz annenlerde kalalım birazda annemlerde kalalım dedi hazırlandık annemlere gittik yaklaşık bir haftaya yakın orda kaldık hadi artık annemlere gidelim dedi neyse gittik, gittik kiiii sekiz dokuz ayy. Sekiz dokuz ay boyunca kayınvalimde de kaldık anlayışlıdır benim eşimin tarafı Allah razı olsun ama insan evini istiyo illaki eşimle evden çıkmadan önce havalar ısınınca evimizde olacaz diye anlaşmıştık ama öyle olmadı ben her eve gidelim deyişimde kavga ettik bu kavgalarımız benim aileme kadar taşındı onlar dahi duydu. Demem o ki erkekler hepsi böyledir eminim bir iki gün annenlerde kalalım der ondan sonra ömür boyu annesindr kalmalarını ister kadınların tecrübeyle sabit. Bak sakın sakın evinden çıkma annenler dahi olsa kalma boşver ya evin var senin o ev sizin için kuruldu. Eşin annenlerde kalalım derse bile hayır benim evim var ne orda kalırım nede orda deyip tepkini koy biz bu yüzden çok yüz göz olduk ama galip gelen ben oldum. Şimdi çok güzel dersimi aldım ben ne annemlerde kalırım ne kayınvalidemde herkes evinde olsun canı sağolsun.