Kızlar bu ara evde çok korkmaya başladım eşim işe gidince rüyalar görüyorum dua da ediyorum her akşam yatmadan önce eşim işe gidince sanki evde birilerin gezdiğini görüyorum yanımda kalacak kimsede yok napıcam Bn ya
Uyurken mi canm yoksa uyanikken mi
Canim bol ayetel kursi ve inşirah süresini okui veya evine dinlet sakin olmaya bak..Sen korktukca bebeginde gerilebilir
Öncelikle bu psikolojiden cik canim düşünmek senin korkularını çoğaltır telefonuna süreler yükle onları uyuyana kadar dinle özellikle inşirah ayet-el kürsü oku odana kuran koy
Canım yatmadan önce yedi kere Ayetel Kürsi oku sağına soluna önüne arkana baş kısmına ayak ucuna en sonuncuyuda içine çek Allah'ın izniyle korkuların gider
Ben neler neler giruyirdum kulağıma fisildiyorlardi yemin billah hamilelikte oldu bu ne yapsam da geçmedi baktım oolaçak gibi değil umursamamaya başladım cunku ben korktukca daha çok korkuyordum alıştım heee gelin gelin ruyama girersiniz anca diyordum ;) seeytana soluma tukurur gibi tukurur yatıyordum bolca da ayetle kursi üç ihlas felak nas fatiha okudum tabi her zaman. Şimdi de odamı sirkeli suyla yikiyorum siliyorum rahmetli babamdan baska hic bir ruya girdugumu hatırlamıyorum cok uzun zamandır .
Bende yalnızım evde benimde eşim çalışıyor bir hafta yok yanımda çok şükür korkmuyorum ama sürekli düşünsem korkarım böyle şeyler varmış gibi düşünme uykun gelinceye kadar kafanı meşgul edecek şeylerle uğraş televizyon izle telefonla uğraş uykuya dalmadan öncede dua et yat :)
Canım felak nas ayetel kürsi ve fatiha oku sürekli kendine sesli bi şekilde
Canim esinin giydigi tisort veya atleti giyerek yat yaninda yokken
bazen bende korkunc ruyalar goruyorum. nevresimleri degistirip yatagin altini silip supuruyorum belki ekmek kirigi gelmistir diye sonra rahatliyorum
Canim bende gece tuvarlete kalkiyorum sanki ustume bisy atlicakmis gibi oluyo evin isiklarini aciyorum besmele cekiyorum tuvarlete ole giriyorum normalde zaten karanliktan korkuyodum nazardandir diyip kendimi cesaretlendiriyorum :-D
Canım yatagin altını falan eşine temizler kaldırt hepsini bide uyurken sağına yat yaşının altına çay kaşığı koy
401,980 soru
12,034,071 cevap
36,262 kullanıcı