0 oy
701 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Şimdi gördüm haberde ya rahip mi neyse korona virüse karşı herkese tek kaşıktan su iciryo resmen dagtyolar virüsu

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kimse oyle bi ölümü hak etmiyor biz müslümanlara boyle bi cümle yakismaz canım . Herkesin kendi inanci sorgulayamayiz ki
tarafından
Kuzum yayiyolar böle bile ondn diyorum haklsin ama görünce bı an kızdım direk yazdm buraya valla
tarafından
Anlayabiliyorum kuzum kızgınlığını.  Bak misal ben bile çin vatandaşına kendimi tutamayip hak ettiler diyordum ama aynisi bizim başımıza geldi o yuzden kimseyi sorgulamamak lazim.   Allah hidayet versin tez zamanda ne diyebiliriz ki canim
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ölümü hakediyor lafı biraz ağır olmuş virüs u çıkaran çinliler ama onlar bile haketmiyor bence 
tarafından
Vala bı an gorunce yazdım yavrum sinirden ama yayiyolar onlar sayisi artıkça bizde korkyoz bizde öle olucaz diye ama sinriden yazdım pisman oldm ever:(
tarafından
Öyle kuzum allah akıl fikir versin ne diyelim adamın biri yarasa yedi geldiğimiz nokta bu
0 oy
(7,615 puan) tarafından
Kutsal sularidir onlarin onu iciyolardir
tarafından
Yav te kasiktan niye icyonuz kardeşim ayrı ayri icsnler tek kasiktan iciryo herkese öle deglmi
(7,615 puan) tarafından
Onlar öyle içiyor peder kutsuyor onları
0 oy
tarafından
Hic bir kulun düşmanıma bile böyle bir ölümü yakıştiramiyrm içim sizliyo. Rabbim korusun.
tarafından
Haklısın dun bı an gorunce sinirle yazdım canım aferdsnz bende inan pisman oldm suclandm Allah bu hastalıktan Herkesi korusun :(
0 oy
(820 puan) tarafından
Kiz oyle deme Allah bilir kimin neyi hakettigini
tarafından
Evet canım haklsn görünce hemen yaZdm snirden pisman oldm hemen valaa
(820 puan) tarafından
Yani canim valla ben musluman yada degil insanmi insan cok uzuluyorum gordukce sonucta ahirette herkes hesaba zaten cekilecek hayirli geceler
0 oy
(906 puan) tarafından
Yani cahalet canim, bazi insanlar asla egilemez sadece italyanlarda yok bu , bizde diger musluman ulkelerde her yerde var...Hangi ulkeydi hatirlamiyorum ama musluman bir ulke binlerce insan yan yana gelip corana duasi yapmis !! Ya bir araya gelmenize gerek yok allaha her sartta ulasirsimiz el acalim hepimiz bireysek duamizi yapalim, binlerce insanin bir araya gelmesi ne hemde tikis tikis ))
tarafından
Öyle canim önlem alinmamasi yaylmasi anlamına geliyo tabi işte bnde dün görünce sinirle hakedyolar yazdım ama vicdanm sizladk diyince uzldm suçlu hissettm Allah'a karşı kendimi ben ne karsrmki keşke demesydim:(gerçekten pisman oldm Allah bı önce def etsn hastaligi basmzdab
(451 puan) tarafından
İranda türbe demirlerini yalıyorlardı sırayla
tarafından
Yani kul hakkı iste bizim camilerimz neden kapatıldı başkasına bulaşmasın diye ama onlar bizzat bulassn diye yapyilolar Allah akıl fikir versin bişe diyemiyorm kuzum
(906 puan) tarafından
Evet canim bazen kizmamak elde degil iste, adama corana virus teshisi konmus ankarada adam kavip eve gitmis, bulasmayacagibi bilsek bulacaksan iyi bir meydan dayagi nasil bir bencillik bu
0 oy
(2,890 puan) tarafından
Daha çok hasta demek daha çok yayılım demek doğal bir soykırım olacak
tarafından
Ya onlar öyle yapnca yazdım hak ediyo diye ama uzuldm geri ama onlem yok bişey yok sayi arttıkça biz tedrgn oluyoz
(2,890 puan) tarafından
Aman akıllı dursun mantıklı olsun onlarda hak etmesi mühim değil ayin de bir tane taşıyıcı varsa hepsi şuan hasta oldular
0 oy
tarafından
Hak edip etmeyeceğini kul belirlemez Allah cc bilir. Allah bir an önce inşallah def eder bütün dünyadan. 
tarafından
Haklisn canm herkes bu kadar ölüm yasadgni gore göre hala tedbsrsz bı şekilde onu yaptgni görünce bı an sinrle buraya yazdm valla afedrsnz bnde inan pisman oldm suclu hissetm kndmi:(
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Adam kökten çözüm bulmuş hangi kanalda 
tarafından
Atvde az önce gördün
0 oy
(982 puan) tarafından
Yazık allah hepimizin yardımcısı olsun 
tarafından
Amin canım amin inşallah
0 oy
(451 puan) tarafından