0 oy
492 göst.
Diğer kategorisinde (350 puan) tarafından

https://www.instagram.com/p/B-GfojcBN-J/?igshid=xbr0rvo2uh2p bilmiyorum bu vidyoyu görenler var mı resmen dalga geçen iki tane genç yaşlı bir amca 65 yaştan önce böyle cahil ******** insanları eve kapatmak gerekiyor bence bu nesil nereye gidiyor Allahım çocuklarımızın içini  merhamet ile doldursun inşallah :(

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Herşeyi oyun ettiler girgir geçtiler birsürü ölümüz var yas edeceklerine Boyle şeylerle ugraşiyorlar ben çok üzülüyorum abartan çok var çok üzülüyorum ya, 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Gerçekten her ne olursa olsun yaşlılara biraz saygı olmalı onları biraz anlamaliyiz ,

3vet doğru olarak evden cikmamalari gerek sağlık açısından, ama bu insanlar eski toprak ,

Eski toprak olan insanımız bizim gibi asla dusunmuyor ...

0 oy
(496 puan) tarafından
Videoyu çeken pislik bulunmuş, amcada bulunmuş merak etmeyin.

Allah belasını versin ama küçücük çocuk ya dalga geçen :@
tarafından
Ne olmuş canım
(496 puan) tarafından
Bilmiyorum canım daha yeni paylasmislar bulundu diye.
@mtecan_._ gibi ***** saçma bir adresi var hacklenmis falan
tarafından
Hımm sağol canım
(350 puan) tarafından
Amcanın ailesi dava açmış vidyoyu çeken kişiye daha sonra genç bir paylaşın yapıyor tekrar konuşarak amcayla oturduk sohbet ettik falan diye arkadaşımda çekmiş taksi parasını verdim zaten diyor kendisini savunmak için
0 oy
tarafından
Ya yaşlılar virüs taşıyor uzak duralım diye bi algı yarattılar.

Yasak ondan gelmedi ki sonu ölümcül olabiliyor direncleri dusuk oldugu onun için yasak geldi. Ki genclerde de var yani .Gine bizim milletimiz her zaman ki gibi b.kunu çıkarıyor.. Yazık içim acıdı ne biçim insanlar var . Allah ıslah etsin.. 
0 oy
tarafından
Gördüm ya çok üzücü okadr mahçup dueuyorli amacam  daha isteklere çıkmaz  hersey onlarn iyiliği için ama dalga geçer gbi demleri çok yanlis
(350 puan) tarafından
Genç zaten kendini polis gibi tanıtıyor sana ceza keserim falan diyor böyle bişy olamaz ya bi ihtiyacı var mı diye sormak varken dolmuş almadı diyor altında araban var evine kadar bırakmak varken korkutup ürkütmek niye anlamıyorum
0 oy
(12,562 puan) tarafından

Ben görmedim :ermm:

0 oy
tarafından
Ne olmuş canım ben görmedim 
(350 puan) tarafından
Iki tane genç çocuk yaşlı amcayı yolda durdurup diyolar ki amca sen 65 yaş üstünsün şuan sana ceza kesmem lazım çabuk evine dön bana böyle bilgi geldi falan filan diyo ağzını yayarak amcada hastayım oğlum dolmuş almadı bni diyo ağlayacak bi şekilde ve gençler bunu sosyal medyada dalga geçer şekilde paylaşıyorlar canım terbiyesizlik hat safhada yani insanın içini burkuyor
tarafından
Ayyy yazık kıyamam ya insanlar afedersin ama iyice arsizlasmis

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 380 göst.
1 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Evrim.34 (607 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 758 göst.
3 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Meyrammm (681 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 530 göst.
5 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Glcnm (266 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 802 göst.
4 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Yesilim (2,063 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,962 soru

24,378,967 cevap

348,569 kullanıcı

...