Evet bebegim huzursuzlanınca bir Ilık banyo yaptırdım oyüzden postu acmakta yine gec kaldım bekleyenler lütfen kusura bakmasın.. Bizimki suyu seviyor ama giyinirken kıyamet kopuyor.. Büyüdükçe siddetleniyor aglamalar.. Artık 10dk banyo 30 dk giyinmeye calışma ile geciyor.. Her yeri kızarıyor aglamaktan bakalım ilerde düzelir mi neler olur.. Sizin bebişler seviyor mu cıbı cıbı yapmayı? Evett gelelim asıl konumuza ben kitabımı okudum görevimi tamamladım... Sizler ne yaptınız hanımlar
Okudum kitap ama bugün çok zordu
Köşe bırakmaya geldim valla hemen uyuyacağım. Bırakacağım köşe evden bir yer değil ama, çünkü dışarda olmak, çimlerde yuvarlanmak istiyorum... O yüzden çimlerde kitap okuduğumu hayal ettim, Google dan bir görsel bile buldum
Benim bebeğimde banyoda ağlamaz ama giyinirken ortalığı yıkar. Ya ne kadar ortak noktamız var. Bebeklerimiz aynı şeye ağlıyo hemen ciciş olmalıyız :))
Bugün biri kitaplardan alıntı paylaşabilir mi lütfen. :)
Evet, soz verdigim gibi bugun dahil oldum, 47 sayfa okudum. Suan biraz karisik ilerliyor konular, bakalim
Ayrica o yumuk eli operim
Kitap mı okıyosunuz birlikte ben vakit bulsam da yatsam diye bakıyom ya püff bnmki banyoda hiç ağlamaz ama buara üstünü giydirmek çıkartmak istemiyo ağlıyo
1,491,765 soru
24,376,342 cevap
348,355 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın