0 oy
450 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7 puan) tarafından
Eşim askeri personel Suriye'de gorevdeler Hamileliğimi başından beri yanlız gecirdim . 3 yıllık evliyiz daha önce boşanma noktalarına kadar geldik sonra kopamadik bı şekilde ne kadar anlasamasak da ayrilamadik. Eşim çok kindar ailesiyle olan problemlerimi çok büyütüyor hiç unutmuyor şuan onun ailesiyle görüşüyoruz ama mesafeliyim eşim bu duruma dayanamıyor kısasa kısas yapip benim aileme de yasaklar koymaya çalışıyor . bir evin içinde hapis hayatı yaşarsam eşimle iyiyim annemlere biraz fazla gelirsem düşman kesiliyor bana ben ne yapacağımı şaşırdım hamileliğimi hep stresli ağlayarak geçirdim içimde bebeğim de hissediyor mu bunları diye kahroluyorum hep derler ya nasıl hamilelik gecirirsek bebeğimiz dogdugunda o hislerde olurmuş ben mutsuz bir bebek yetiştirmek istemiyorum ama eşimin merhameti yok o düşünmüyor ben bunlarla nasıl başa cikicam hamileliğim hep strestli geçti bı yandan ağlarken göz yaşımı kendim silip karnımı okşuyorum kızım sen çok mutlu bı bebek olcaksin çok güzel bir ailede buyuyceksin sen bize hep iyi geleceksin diyorum onun etkilenmesinden çok korkuyorum sizcede hisseder mi dünyaya gelmeden mutsuz bir çocuk mu oluyor içimde

8 Cevaplar

0 oy
(3,887 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım. Ben hamileliğimi çok rahat geçirdim ve bebeğim çok sakin. Tavsiyem ne olursa olsun mutlu ol stres yapma bebeğini düşün 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kendini üzme xanim ama bu konuda da ağırlığını koy mecbur annene gidiceksn hamilesin evde tek kalman daha mı iyi olacak
(7 puan) tarafından
Ben tek başıma yaşıyorum çok sıkılıyorum bunaliyorum ailemin evi yakın aynı mahalledeyiz . Çok sık gidemezmisim her gittiğimde kavga oluyor en fazla haftada bir git dio ben dinlemeyip geliyorum bu sefer kavga kıyamet oluyor . Çok sıkılıyorsam onun Kendi ailesiyle oturcakmisim anlayışı bu .  Onun ailesiyle aynı binada altlı üstlü oturuyoruz Gitme diyor yoksa böyle hergun zehir oluyor tavır koyuyorum bu sefer küsüyor oda triplere giriyor 3 gündür konuşmuyorum
tarafından
Açık açık konuş cnm haftada 2 gün size giderim diğer günler anneme hamileyim sizde rahat edemiyorum de
(7 puan) tarafından
Ailesinin evinde rahat edemediğimi biliyor evde iki görümcem var ikisiyle de problemliyiz birisiyle hiç konuşmuyoruz evde odadan odaya kaçıyor beni görünce . Yani garip bir düzen orda huzurum olsa kendimi zorlar dururum bi şekilde ama yok bunları bildiği halde gelinsin mecbur gideceksin iyi olacaksın kardeşimle konusmuyosan konuşma annem babam için gideceksin diyor benimle anlaşma yoluna girmiyor ki kendi dediği olsun hep
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Ah kuzum dogumdan sonra nasil bi bebek olur bilmem ama benimki o kadar hareketli bir bebek ki normalde oglum bes dakika durda az rahat ediyim derim hep ama bugun biraz keyfim yoktu duygusallik yasadim biraz agladim ve bebegim neredeyse hiiic kimildamadi karnimdaki yavru aglamamdan duygusalligimdan etkilendi resmen yeni yeni kendime gelmeye basladim normale dondum oda yenice yavas yavas hareket etmeye basladi 
(7 puan) tarafından
Ben de 29 haftalık hamileyim çok fazla sertleşme oluyor tek bir tarafta toplanıyor belkide stresten oluyor bilmiyorum ama elimde değil.  Hem hayatı tek başıma yaşıyorum her işimi kendim görüyorum eşimden yana manevi anlamda hiç bir destek görmüyorum bide bunların yanında hergun ağlıyorum bebeğimi düşünüp bide onun için ağlıyorum psikolojim allak bullak
(1,822 puan) tarafından
Canim benim ne kadar uzulme aglama desemde bos biliyorum insanlar aglama dedikce insanin aglayasi geliyo cunku ama kiminin esi iyi kiminin kotu buda Allahin bi sinavi belkide bilemezsin ama insallah duzelir esin tum kalbimle dua ediyorum Rabbim insallah guldursun yuzunu
(7 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun zaten en güzeli de tanımadığımız karşılık beklemediğimiz insanlar için edilen duadir yer gök dua ile . Elimden başka birşey gelmiyor her yolu denedim ya eşimle hep küs kalicaz ya onun dediği olcak ki aramız iyi olsun yada ayrılacağız . Ayrılık çok ağır geliyor daha önce de denedik ayrilamadik şimdi birde bebeğim var çok zor eşle imtihan
(1,822 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun
0 oy
(667 puan) tarafından
Kotu dusunme canim herkesin hamileliginde yasadigi puruzler vardir kimisinim hamileligi saglik problemleriyle gecer ve bunu takar kafaya stres yapar kimisi ailesiyle sorun yasar mesela ben de hamileligimde calisiyordum bir okulda dogum iznine ayrilamiyordum cunku yasal olarak daha zamanim dolmamisti ama ogrencilerden dolayi strrsli zamanlar da gecirilmistim  bagirip cagirdigim sesimin kisildigi yoruldugum oluyordu tabiki seninkiyle bir degildir ama anlatnak istedgm herkesn problemi olabilir ama bak dogan cocuklarmz masallah sagliklilar mutlular sen bebegini sevdigini istedigini hissettr ve esinle bu konuyu da halletmeye calis canim karsina al konus etkilendigini soyle ve ailenle gorustugun icin sana tavir yapmaya hakki yok onlar seni buyuten insanlar 
(7 puan) tarafından
Tavır koyuyorum küsüyorum güzelce anlatıyorum her yolu denedim yok inadı inat tek bir doğrusu var kendi burda onun ailesiyle problemli olduğum için kendi aileme de yasaklar koyuyor haftada bir gidebilirmisim ben de bu durumu kabullenmiyorum haliyle hep kavgaliyiz. Savaşın içinde silah altında benle uğraştığı dertleri bunlar . O kadar takıntı yapmış ki çatışmaların arasında silah sesleri eşliğinde benimle bu konu hakkında kavga ediyor başlarda orda zor şartlarda üzülmesin diye her dediğini yaptım ama ben evde bunaliyorum korkuyorum yanlız olmaktan yoruldum artık ailemle telefon görüşmelerime kadar karışır oldu . Benden  istediği şey evde otur akşama kadar benimle konuş başka bir hayatın olmasın bunu istiyor benden
0 oy
(328 puan) tarafından
Bebekler etkileniyo annesinin huzursuzlugundan haklisin cnm elinde olmuyo belli etmemek bi insan neysede öyle devam ediyo cocuk doguncada onlara goturuyon benimkilere niye gostermiyon derdi çıkar karakrteri öyle çünkü degistiremezsin Allah sabir versin zor nekdr konusursan konus kendin dinlersin anca
(328 puan) tarafından
Benimde hamileligim hep stresli ve tartismayla gecti cnm mutlu bi bebegim var üzülme dogduktan sonra tartismalari yaninda yapmamaya dikkat et yeter benim bebegim yaninda tartisinca huzursuz oluyo dogru durust uyumuyo bile anliyo düşün artık
0 oy
(243 puan) tarafından

Ya kizcagiz kotuyum yaziyo ben hamileligimi mukemmel gecirdim yaziyosunuz nasil bir bencillik can yakmadir bu git bunu baska postun altina ya,zzzzz!!!canim uzulme ilk gebeligimde 7.5 aylikken esimden bosanma karari almistim cok agladim cok uzuldum ayni senin gibi korktummm ama suan kizim 8 yasinda insanlari cok ama coj seviyo cok akilli ve cakiskan sen ona yeticeksin kadere bakki benimde eski esim askerdi bana yasatmadigi kalmamisti..elinden geleni yap ve kizinla yepyeni hayat planlari kur emin ol cok daha mutlu olursun..kizim simdi tatillerde babasiyla gorusuyo ama benim yanimda hep sakin uzulme allah bizim ve evlatlarkmizin hep yaninda<3

(24 puan) tarafından
Canım benim bende hamileyim eşim askeri personel ve bizde boşanmak üzereyiz. Bana okadar acılar çektirdiki, ve haala da boşanma sürecinde devam ediyor neler yapti neler ama ben ne olursa olsun dik durmaya ağlamamaya çalışıyorum. Evladın için sabret canım üzme kendini
(7 puan) tarafından
Sonumuz ne olur ne kadar dayanabilirim bilmiyorum ama dediğim dedik hep kendi doğruları olan biri . Onun dogrularinda yaşarsam herşey mükemmel düşünceli ilgili fazlasıyla cömert ama kendi hayatımla ilgili onunnkarar vermesinden Yoruldum bu kıskançlık değil benden istediği tek hayatım ona ait olsun her önceliğim eşim olsun kendi aileme bile onun izni ile gideyim o müsaade etmezse gitmiyeyim bazen diyorum askeriyenin psikolojisinden çık ben senin emir erin değilim ama yok anlamıyor ben erkeğim benim sözüm geçer kafasında benim hislerimin hiç bir inemi yok . Kızımın geleceği için çok tedirginim o kadar doluyum ki sığamiyorum hiç bir yere
0 oy
(12,522 puan) tarafından

Canım stres yapmamaya calıs üzülme insallah her sey cok güzel olur bebeğinle daha daha da güzelleşir <3

(7 puan) tarafından
İnşallah tek neşem kızımın hayali onun ufak kipirtilari beni mutlu etmeye yetiyor en büyük mucizem bebeğim oldu
(12,522 puan) tarafından
Her sey cok cokkk güzel olur insallah canım ❤️
0 oy
(2,070 puan) tarafından
Seninki ailenle gorusmene kısıtlama koymuş yine iyiii benimki hiç bi şekilde ne telefonda ne yüz yüze hiç bi şekilde gorusmuceksin dedi bosaniyoruz bende bi evlat taşıyorum ben anneme bunu yapamam bende ağlıyorum hergun doğru düzgün yiyip içemiyorum etkileniyordur illaki ama ben şunu söylerim bi çocuk mutsuz bi yuvada büyümesindense ayrı ayrı mutlu büyüsün 
(7 puan) tarafından
Elinden gelse telefonlarima da mani olcak zaten . En son kavgamız öyle oldu. Virüs var diye  hassas dönemindesin dışarı çıkma diye sıkı sıkı tembihledi ben bir haftadan falza oldu dışarı çıkmıyorum evime kimse gelmiyor hayalet ev gibi dört duvarla yaşıyorum yaptığım tek şey kuzenlerimle ailemle telefon da konuşmak . Sürekli telefonum meşgul caliyormus diye kavga çıkardı neymiş ben sulalemden kopamiyomusum evde hapis hayatı yaşıyorum yetmiyor bide telefon konuşmama karışıyor öyle  ruh hastası bende ağzıma geleni saydım kapattım telefonu 3 gündür konuşmuyorum. Ciddi ciddi ayrılığı düşünüyorum artık
(2,070 puan) tarafından
Umarım çözebilirsiniz kendi evladı olduğunda o ona aynısını yapsa görüşmese konuşmasa nasıl olur keşke bunları da düşünse erkekler

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 94 göst.
1 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kayrammm (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 186 göst.
0 oy
7 cevap 148 göst.
13 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Gurmeanne (713 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 70 göst.
22 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seda-444 (290 puan) tarafından soruldu

412,300 soru

12,411,430 cevap

44,853 kullanıcı

Kategoriler

...