Simdi bunu okuyunca aklima sey geldi kaynanamlar koyden gelmisti sirayla ogullarinda kaliyolar bi gurubumuz vardi vatsapta kimin evine giderse resim cekip atiyo eltiler kaynimlar durumlarina hikayelerine falan neyse sira bize geldi kaynanam bizi sereflendirdi gelisiyle (bunu derken yamulmassam iyi ) iste oglu manti seviyo helva seviyo dolma seviyo diye yapmis bende calisiyoum bu arada tabi aksam isten geldik ikimiz sofrayi falan serdik kaynanamin yaptigi yemekleri esim cekip oda onlar gibi durumlaraa atacak hazirlaniyo tabi kaynana gururlaniyo falan dedim birak o telefonu elinden gorgusuzler gibi yedigin ictigin cekilip atilirmi kayananam bozuldu tabi hepsi annem saolsun falan yazip atinca bende oyle diyince bozuldu dedim bosuna bozulma gerek yok oyle seylere olan var olmayan var ben milletin gunahina girememaz bi ic cekse bile bana mekadar gunah surat asti falan ama takmadim neyse sonra gelene gidene anlatmaya basladi gelinlerim soyle duruma atti ogullarim soyle yazdi dedim ben yapmadim bana bakmayin ay iste oyle bi aniydi yani demem oki haklisin naparsan yap kendinde kalsin