0 oy
576 göst.
Diğer kategorisinde (1,435 puan) tarafından

image

image

Katılıyorum kesinlikle...

18 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Alkışlıyorum çok doğru 
-Reklam-
+3 oy
(667 puan) tarafından
Kesinlikle,cok dogru
+1 oy
(113 puan) tarafından
Aynennnnn öyleeee 
+1 oy
(12,524 puan) tarafından

Katılıyorum ama ben doğum günü hariç diğerlerini yapmıyorum o da kendim yaparım :) abartısız, sade, sessiz severim ;) saçma buluyorum diğerlerini :) 

+1 oy
(158,904 puan) tarafından
Bende katiliyorum
+1 oy
tarafından
Simdi bunu okuyunca aklima sey geldi kaynanamlar koyden gelmisti sirayla ogullarinda kaliyolar bi gurubumuz vardi vatsapta kimin evine giderse resim cekip atiyo eltiler kaynimlar durumlarina hikayelerine falan neyse sira bize geldi kaynanam bizi sereflendirdi gelisiyle (bunu derken yamulmassam iyi ) iste oglu manti seviyo helva seviyo dolma seviyo diye yapmis bende calisiyoum bu arada tabi aksam isten geldik ikimiz sofrayi falan serdik kaynanamin yaptigi yemekleri esim cekip oda onlar gibi durumlaraa atacak hazirlaniyo tabi kaynana gururlaniyo falan dedim birak o telefonu elinden gorgusuzler gibi yedigin ictigin cekilip atilirmi kayananam bozuldu tabi hepsi annem saolsun falan yazip atinca bende oyle diyince bozuldu dedim bosuna bozulma gerek yok oyle seylere olan var olmayan var ben milletin gunahina girememaz bi ic cekse bile bana mekadar gunah surat asti falan ama takmadim neyse sonra gelene gidene anlatmaya basladi gelinlerim soyle duruma atti ogullarim soyle yazdi dedim ben yapmadim bana bakmayin ay iste oyle bi aniydi yani demem oki haklisin naparsan yap kendinde kalsin 
(7,438 puan) tarafından
Ay ne iyi yapmışsın benim eşinin ailesi de öyle sosyal medya da yediğini içtiğini paylaşmayı çok severler eşimde aksine ikimizde medya kullanmiyoruz hiç sevmez bize geldiklerinde yemekte falan toplu fotoğraf çekerler eşim hemen ne görgüsüz insanlarsiniz demeye başlar asla paylastirmaz bı yerdr
tarafından
Aynen hic gerek yok bide yapmacik hareketler gibi geliyo bana hani huzurluyuz mutluyuz edasi aslinda kimse okadar mutlu degil bana oyle geliyo gorgusuzluk desen almis basini gitmis insanlarda aldigim yedigim herseyi gostermem lazim dusuncesi yuva yapmis beyinlerinde herseyi herkese gosterme istegi var ne diyim valla
(7,438 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum sosyal medya insanın evde bulamadığı huzur zaten
tarafından
Ben hic bulasmadim sosyal medyaya instagramim var ama sadece alisveris sitelerini takip ediyorum akrabaymis es dost falan yok kimseyi kabul etmiyorum face hic kullanamm aklina geleni yaziyo paylasiyo millet herkes birbirine laf sokup kiskandirma cabasinda ben oyle soyluycem seyleri sosyal medyaya bulastirmam ne dencekse jnsanlarin yuzuns soylerim :)
(7,438 puan) tarafından
Haha aynı ben :-)
+1 oy
tarafından

Yapıyor muyuz?

Hayır yapmıyoruz ...

Katiliyorum

+1 oy
(864 puan) tarafından
Aynen öyle doğru cnm
+1 oy
(1,909 puan) tarafından
kesinlikle katılıyorum çok abartılıyor herşey ayran yok içmeye atla giderler tuvalete :)
+1 oy
tarafından
Dogum gunu hariç hepsi boş 
+1 oy
(572 puan) tarafından

Seni alkışlıyorum hemde ayakta helal olsun<3

0 oy
(325 puan) tarafından
dunyada katliamlar açlık tecavuz hersey varken sunlari yazip kudurduk demen ve genelde tek bir cinsiyete yurumeni anlamadim hiçbirini yapmadim bunlarin yapanlarinda suç işlediğini sanmıyorum 
0 oy
(983 puan) tarafından
Çok çok doğru gerçi bunların hiçbirini yapmadım ben detaylara takılmam ama insanlar malesef bu haldeydi
0 oy
tarafından
Wpta paylaştım yazini helal et:)
(1,435 puan) tarafından
Helal olsn canım
0 oy
(10,887 puan) tarafından
Bunun üzerine daha ne söylenebilir ki azdıkça astık Şükrü unuttuk hamd etmeyi unuttuk Allah'ı Peygamberi Unuttuk her şeyimiz para oldu Her şeyimizi gösteriş oldu Ben bunu yedim ben şunu yedim ben şunu şöyle yaptım hiç fakire düşündük mü elinde olmayana düşündük mü En sevdiğimiz bir şeyi hiç ihtiyacı olana verdik mi hayır Allah'tan ki Tövbe kapısı açık Rabbimize öyle bir Rab ki bizi  edecek inşallah tövbelerimizi kabul edecek inşallah dünyayı eski düzene sokacak ve insanlar tövbe edildi rablerine dönecekler
0 oy
(2,858 puan) tarafından
Çok çok cokkk doğru !!!!
0 oy
(2,891 puan) tarafından
Kurunun yanında yanan yaşlar olan bize oldu ben bu yukarıda yazılanların tek bir tanesini bile yapmadım mesela Yazık Bize
0 oy
(3,187 puan) tarafından
Bam bam bamm :) kesinlikle doğru mevlanin şevkat tokatı.. 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,447,534 soru

23,777,740 cevap

316,255 kullanıcı

...