0 oy
322 göst.
Aile kategorisinde (7 puan) tarafından

Beyaz tenliyim fotoğraf atıyorum saçım su anda boyalı 2 hafta önce filan boyadım boyanın kutusunu da atıyorum assagiya ama ben kızıl tonlarında istiyorum k

image

image

ızılın hangi tonü yakışır bana birde çok akar mi rengi 

4 Cevaplar

0 oy
(12,523 puan) tarafından

Ben şu vişne çürüğü rengini çok seviyorum şu virüs illeti bitsin aklımda o var :)

(7 puan) tarafından
Evde boyayabilirim kuzum anca
-Reklam-
0 oy
(1,697 puan) tarafından
Bence bakır tonlarına yakın daha sıcak bi kızıl tercih etmelisin canım. Zaten soluk açık tenlisin saçın da soluk olmamalı. Sıcak bi kızıl tercih et dediğim gibi içinde bakır olan
(1,697 puan) tarafından
Bence şu anki biraz fazla soluk yani içinde bi canlılık yok. Benim zamanında kullandığım loreal paris kızıl kahve 5.62 olması lazım bu daha tok daha güzel duruyor açıkçası. Çoğu kızıl renk hem çiğ oluyo hem çok açık oluyo bu biraz daha sıcak ve koyu duruyor
(7 puan) tarafından
Ben daha çok kızıl renkleri istiyorum kuzum ya dedin boyaya bakayım bi
(1,697 puan) tarafından
Bu da kızıl ama çok açık ve soluk değil. İçinde biraz kahvelik var. O da bizim gibi teni olanlara daha çok yakışıyor açıkçası
(7 puan) tarafından
Baktım kuzum rengi güzelmiş şu anki boyadım saç rengi diplerde çok güzel kızıl duruyo ama uçlarda o kadar çok kızıl durmuyo
(1,697 puan) tarafından
O zaman uçlardan başlayarak boya canım. Önce dipleri boyarsan dipler daha çiğ duruyor daha çok beklediği için. Uçlrı boya sonra dipler boya hem eşitlenir hem uçlar da açılır
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Aşk alevi yap o kuzey yıldıdızındaki kadının saçı gibi oluo cnm ama akıo havlun yastık kılıfın hep ayrı olması lazm
(7 puan) tarafından
Akması kötü işte akmasın istiyorum
(1,455 puan) tarafından
Kızılda hep akar cnm . Sen saçından rengi açılmasın istiosan ayda iki kere yarım kutu boyayla canlandrcan rengini
(7 puan) tarafından
Başka hangi ton yakışır canim
(1,455 puan) tarafından
Kızıl bakır da seviorum ama sen sıcak tonlar kullan bnce sıcakmkahve flnda gider sana
0 oy
tarafından
Palettenin öneririm akma yapmadı bnde hiç bnde beyaz tenliyim bal köpüğü yaptim kendim evde saçlarım fındık kabuğu rengine döndü ama güzel oldu yani

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 235 göst.
21 Mart 2023 Diğer kategorisinde Mevlanaa (4,857 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,077 göst.
0 oy
12 cevap 328 göst.
12 Mayıs 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 368 göst.
11 Şubat 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde ceylin34 (1,699 puan) tarafından soruldu

404,893 soru

12,129,096 cevap

36,496 kullanıcı

...