Hamilelkten once ve ilk hamilelk aylarimda ıyiydi yardmci olurdu eve gelir gelmez 10 dakika sarilirdi hep yanima uzanirdi tv izlerken guzel seyler soylerdi smdi 6 aylik oldm surekli tartisma bunlarin hic birini yapmiyor hatta küstugumde mesaj atan adam smdi ise gidince aramiyor bile oyle cok canim sklyor ki cok zoruma gidiyo sanki sevmiyor artik dusunmuyor . Hic mi canin bise istemiyor senin dyen adam bisey istyonmu dye sormuyor bile
Oluyor bazen böyle canım ya benim eşim dünya iyisidir tartışmamız bile olmazdı ama hamileliğimin 4-7 ayı arası benden kaynaklanan sebeplerden dolayı tartışıyorduk hep.Ben biraz geçimsiz olmuştum ama sonra düzeldim çok şükür.
Bazen bana da öyle oluyor zamana bırak sen çok yüklenme bakalım nspck baktın tık yok konuşursn neden boylesin diye. Bazı erkekler hamilelikte uzaklaşıyor düzelir merak etme canım
Hangi eş değişmediki? :(
Canim simdi hormonlarin ayakta belki sen bu konuyu cok fazla dusundugun icin sana öyle geliodur biraz akisina birak baktin duzelmio sorarsin neyin var die bazen erkekler odun gibi davrandiklarinin farkina varamiyorlar malesef bu esinde olsa abin dayin babanda olsa oyle ne yazikki. Erkeklerin yapisinda yok bizler gibi incelik.bu yuzden arada bi cimciklemek gerekiyo ama hemen tirnaklarini gosterme bikac gun bi dursun bakalim olmadi konuski duzelmeyi bilsin.. hic bozma moralini allah yardimcin olsun.
Ayni cnm hatta dahada beter oldu benmki gram önemsemiyor aglasam bile umrunda değil
erkekler hep oyle canim erkn lohusaliga giriyorlar galiba. basta ilgileniyorlar sonra bizden ilgi bekliyorlar. bn dogum yaptim 40im cikana kadar eşim lihusaymis gibi bi tripler bi tavirla. her lafa alinmalar sinir stres anlatamam sanki o okdar sanci cekti dogurdu. bn lohusa hslimle onu anlttan aldim. 40im cikti esim normale döndu hatta bi ilgi alaka anlatamm. konustugum zamnda sen hep bebegimizle ilgipndin yaninda otururkn bile elimi degil karnini sevdin. elini tutmk isteyince karnina goturdun dedi. megersem kiskanirmis. iliskide zon zamnlarda olmayinca bu iyice sinir oluyormus bi sekilde sinir cikarcak iste. baska seylere sinir olup kavga cikartiyormuski bagirip cagirip icini bosaltsin. simdi bisey olsa hmn gelir kirdim seni demi ozur dilerim der. eve gelirkn istedigm bisey varmi die sorar yok dersem o tatli feln alir gelir yede sutun olsun askm der. anlayacagin bu ilgisizlik bizden ilgi beklemeleri nedeniyle oluyor cocukladiyorla dogurunca gececek sabret
409,124 soru
12,296,059 cevap
38,331 kullanıcı