0 oy
532 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
Ağlamak istiyorum resmen yarın doğuma gidecem ev berbat kaç gündür temizlik yapılmadı zaten perdeleri filan yıkiyamadim çok zor bi hamilelik geçirdim ailemle farklı şehirdeyiz 10 gün önce annem geldi bi kaç gün dinlendi hala bi şey yapmadi deli olacam ben bi şey yaparken de iyisin masallh diyo kendi annem ya benim acimi  sizimi  gormucekse kim görecek annem gelince eşimde  yapmayı bıraktı bu gün evi silip supurecekti  bi saat oldu hala oturuyor ben de yap hadi diyemiyorum

8 Cevaplar

0 oy
(2,483 puan) tarafından
Annene soyle anne kalk evi makina silme yapalim dolaplarin bi ustunden gecelim ev batık durumda diye
(2 puan) tarafından
Biliyor canım ya goruyor ben zaten sürekli savcılığın bi saat ayaktaysam 2 saat yatıyorum
(2,483 puan) tarafından
Son zamanlar evet cok zor geciyo annenin huyunu bilmiyo muydun :/ keske o gelmeden esinle halletseydin o geldiginde de sadece ustunden gecerdiniz
(2 puan) tarafından
Anlamış değilim niye ölece oturuyor habire ağrın mi var diyo ağrım olsa nolcak  yarın gidecem zaten riskli diye erkenden alıyor Dr bebeğimi
-Reklam-
0 oy
(3,797 puan) tarafından
Sen yapmaya başlasan yardim etmez mi canm yarin dogumun varmış nasıl rahat olabiliyolar bu kadar ya
(2 puan) tarafından
Dün yap dedim yok mantı dökelim dedi zaten kimsemiz  yok burda kim gelecek dedim boşver temizliği hazır yemek olsun diyo
(3,797 puan) tarafından
Gelen giden olsa seni degil evdekileri ayıplarlar canm ama en önemliside bebek gelicek eve en azindan bi supurulup silinse yani sen ac makineyi basla bence canm illa tutar ucunden heralde
(2 puan) tarafından
Çarşaflı degistrdim çamaşır makinesinicalistrdim az dinlenim  başlıcam zaten bebek gelecek nasıl dursun böle ev
(3,797 puan) tarafından
Evet canm dinlene dinlene yapmaya çalış sen
0 oy
(7,137 puan) tarafından
Canım sen malzemeleri ortaya getir hadi anne başlayalım de bakalim
(2 puan) tarafından
Eşime soylicem sessizce ona yardım eder en azından kafayı yiyecem ya
(7,137 puan) tarafından
Ay valla yakında olsam ben sana yardıma gelirdim ne olcak sanki elimize bi yapiscak  peki annen nasıl rahat ediyor ev o durumdayken
(2 puan) tarafından
Sağol cnm bende bilmiyorum kaynanam olsa zoruma gitmez yemin ederim
0 oy
tarafından
canim birak pis kalsin ne olacak sanki 
(2 puan) tarafından
Ama bebeğim gelecek nasıl pis birakim
0 oy
tarafından
Valla kimseye muhtaç kalmadan erken doğum riskim olmasına rağmen evini temizledim hatta doğuma gitmeden 1 gün önce cam silmiştim 36 haftaliktim ve gece sancim gelmişti

Ne annnen ne başkası şuan senden başka sana kimsenin Hayri yok 
(2 puan) tarafından
Aynen öle canim napim eşim sağ olsun yetr
0 oy
(588 puan) tarafından
Kıyamam ya bende kendim yapiyorum hep doğum temizliğine geliriz diyolar ama ne gerek var ki ben zaten bunca zaman yapmisim yapamazsam temizlikci tutcam bence sende öyle yap en iyisi utanır o zaman
(2 puan) tarafından
Zoruma gidiyor ama
0 oy
(373 puan) tarafından
18gunum kaldi normal doguma.fakat bebegim makat gelisi dr sezeryan oneriyor.bir kac gun once dip kose temizledim her yeri.kayinvalidem yapma ben yapicam diyor bir sey de yapmiyor.bende perdeleri falan yikadim camlari sildim.evi her gun temizliyorum.3 yasinda ogoglumla zorda olsa yapiyorum valla canim benim kimseden hayir yok.bu gun evleri siliyorum elimle silince temiz oluyor kayinvalidem neden uapiyorsun ben yaparim dedi.bende sen yapmiyorsun diye yapiyorum dedim.hic bir sey demedi
(2 puan) tarafından
Bu güne kadar hep kendim yaptım zaten bebeğin boynunda kordon var böbrek taşım var bi de sancılarım  hiç geçmiyor ayı tek başıma  geçirdim yine ben yaptım yine ben
0 oy
(13,583 puan) tarafından
Benim de hamileliğim hep riskli geçti temizliğimi kendim yaptım perdeleri camlari hepsini kendim yaptım bazen en yakınından bile fayda olmuyor canım kalk yavaş yavaş yap 
(2 puan) tarafından
Öle yapıyorum canım

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 555 göst.
17 Kasım 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Seymenn (1,052 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 633 göst.
24 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Hryhry1 (1,795 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 503 göst.
8 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 306 göst.
13 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Hayallerimvardi (16 puan) tarafından soruldu

409,057 soru

12,294,630 cevap

38,299 kullanıcı