0 oy
379 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Teyzeleri şükür kesinleştirdik cinsiyeti oğluşum pipisini gösterdi:D sağlıgı iyi tabi annemle ablamda girdi kalp atışı dinletince başladılar ağlamaya asistan bir ona peçete birr ona peçete beni gülme tuttuu :D e bebek de bu arada 10lu hastane çıkışı 180 tl den 65 düşmüş kızlar aldıklarımın resmini atıcm durumu olan gitmeye fırsatı olan bence mutlaka gitsin çok öok uygunsa düşmüşşşş ve kaliteli 10 lu içinde ağız bezine kadar herşeyi var 

3 Cevaplar

0 oy
(242 puan) tarafından

Tebrikler canim saglikla kucagina alasin ben o pipiden 2 kez gordum:D

tarafından
Sıpa ya bizi bekletti ama Bi göstermedi sonunda gördük acelesi yoktu ama alışveriş yaptım :)
(242 puan) tarafından
Iyi yapmişsin gule gule kullanirsin Inşallah
-Reklam-
0 oy
(10,039 puan) tarafından

Gözün aydın canım hayırlı evlat olsun inşallah :) Bi ben öğrenemedim cinsiyeti yaa:D

tarafından
Sağol cnm benim bizimki direk gösterdi minnak sıpa :D gerçi bekledik  biraz keyifini de olsun :)
(10,039 puan) tarafından
Bizimki göstermiyor ya secde yatar gibi yatıyor inatçı olacak belli:D ayrıntılı ultrasonda görürüm bende inşallah:))
0 oy
(581 puan) tarafından

Allah'ım hayırlı doğumlar nasip etsin canım :) indirim ne zamana kadar geçerli canım bi bilgin var mı?

tarafından
Sormadım ki cnm hastane çıkışı olunca bide 10lu alıyım hemen dedim çok düşmüş fiyat bide kumaş çok güzel
(581 puan) tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim bende pazar günü dışarı çıkabilirim de o nedenle sordum acaba o zamana kadar geçerli mi diye canım:)
tarafından
Geçerlidir cnm yeni indirime girdi dedi görevli sürer biraz daha yetişirsin mutlaka :)
(581 puan) tarafından
İnşallah yetişirim canım çok teşekkür ederim :)

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 1,619 göst.
13 Haziran 2019 Aile & Aşk kategorisinde Çerkez kızı (1,145 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 125 göst.
21 Aralık 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Atlaskalbim (5,879 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 107 göst.
5 Eylül 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (327 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 237 göst.
3 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Sibelhome (1,501 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,258 soru

24,382,930 cevap

348,863 kullanıcı

...